Phd i anvendt biologiske vitenskap: miljøhelse

Generelt

Programbeskrivelse

PhD i Anvendt Biologisk Vitenskap: Miljøhelse


I dag er det kjent at miljø og helse er uatskillelig forbundet. Miljøgifter i miljøet vil påvirke menneskers helse før eller senere. Denne disiplinen vil danne grunnlaget for å forstå hvordan miljøforurensende stoffer påvirker helsen. Kunnskapsdyktige, dyktige og teknisk dyktige medarbeidere som har både praktisk og teoretisk forståelse av miljøhelsen, er nødvendige for å gjennomføre forskning og faglig arbeid slik at de kan bruke sin kunnskap og ferdigheter til å identifisere og forebygge helse- og miljøproblemer. Fagutdannede er også pålagt å identifisere eller syntetisere kjemiske eller biologiske stoffer for å kurere eller forebygge sykdommer og bruke kunnskap og kompetanse til å tilføre verdier til naturressursene.

Programmet tar sikte på å forberede studentene på karriere innen folkehelse, narkotikaforskning og utvikling og relaterte felt som omhandler bruk av moderne biologi til praktiske, moderne problemer. Programmet er forskningsorientert og fokuserer på metodeutvikling og mer detaljerte tekniske problemer. Nyutdannede vil bli opplært til å være både tenkere og utøvere.

Opptakskrav

  • Kandidater skal ha en mastergrad eller tilsvarende med en kumulativ GPA på minst 3,50 på masternivå.
  • Foretrukket bakgrunn: Vitenskap (inkludert biologi, biologisk vitenskap, biokjemi, bioteknologi, mikrobiologi, miljøfag), farmasi, farmasøytiske fag, sykepleie, medisin, medisinsk teknologi eller andre relaterte felt.
  • Kandidater med en bachelorgrad med førsteklasses honnør er også kvalifisert.

Engelsk ferdighet

Alle kandidater må oppnå en offisiell testpoengsum som er høyere enn minimumspoenget for opptak i en av følgende standardiserte engelske eksamener.


Internasjonalt engelsk språktestsystem (IELTS): 5

Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL):

* Papirbasert: 500

* Datamaskinbasert: 173

* Internettbasert: 61

CU-Test of English Proficiency (CU-TEP): 60

Søkere fra land hvor engelsk er morsmål er imidlertid unntatt fra dette kravet. I tillegg kan søkere som har en tidligere grad fra et universitet der det eneste undervisningsmediet er engelsk, kunne levere et sertifikat av universitetsmedium for opplæring for å oppfylle dette kravet.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Den Chulabhorn Graduate Institute er en privat utdannet institusjon etablert i 2005, for å feire den lykkebringende anledning den 48. fødselsdag Professor Dr. Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Chulabh ... Les mer

Den Chulabhorn Graduate Institute er en privat utdannet institusjon etablert i 2005, for å feire den lykkebringende anledning den 48. fødselsdag Professor Dr. Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Chulabhorn Mahidol. Med godkjenning av departementet for utdanning, ble det offisielt etablert som en selvstendig institusjon for høyere utdanning 28. desember 2005 har professor dr Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Chulabhorn som kansler av Instituttrådet. Professor Dr. Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Chulabhorn er en anerkjent vitenskapsmann som har fått mange internasjonale anerkjennelser for sine vitenskapelige resultater. Hun har tenkt på Chulabhorn Graduate Institute for å være en profesjonell vitenskapelig forskningsinstitusjon og Centre of Excellence i Asia-Stillehavsregionen, for å hjelpe og fremskynde økning i antall effektiv kvalitets utvikling av menneskelige ressurser i vitenskap og høyteknologi, for å tjene Thailand og andre land i regionen, særlig i feltene presserende behov, med faglig kompetanse i å transformere sin kunnskap til konkrete, aktuelle utviklingsprogrammer. Den Chulabhorn Graduate Institute har internasjonalt kjent og anerkjent for den høye kaliber av forskning og undervisning ved fakultetet sitt, besøke professorer fra toppen av utlandet universiteter, og dets fremragende prestasjoner i undervisning, forskning, nasjonalt og internasjonalt faglig samarbeid og profesjonelle tjenester. Dette diversifisert Institusjonen tilbyr nå topp kvalitet graduate-programmer i anvendt biologisk vitenskap, kjemisk biologi og miljøtoksikologi. Programmene ble først startet i juni 2007. Den administrative strukturen i Chulabhorn Graduate Institute er delt inn i 2 kontorer som administrasjonskontor og akademisk kontor for å tjene og støtte prestasjoner av institusjonen. Minimér