Read the Official Description

Forskning oversikt

Et ledende senter for forskerutdanning og forskning, Geografiskolen har internasjonalt anerkjente styrker på tvers av fagområdet.

En PhD er den mest avanserte formen for forskerstudiet. Det tildeles ved vellykket gjennomføring av veiledet forskning, muntlig eksamen og avsluttende avhandling.

Geografiske forskningsområder inkluderer:

Kulturell og historisk geografi

Formet av og forme, bredere utviklinger innen kunst, humaniora og samfunnsvitenskap

 • Kulturer av Landscape
 • Historisk geografi av Empire, miljø og helse
 • Historier Geografisk og miljøkunnskap

Økonomiske verdener

Fremme analyse av økonomiske fenomener i moderne globalisering i geografi og samfunnsvitenskap

 • Penger
 • Kunnskap
 • Bodies
 • Verdi

Miljø og samfunn

Fokusert på temaer i miljøsamfunnets grensesnitt i ulike geografiske sammenhenger og skalaer

 • Bærekraftig Rural og Urban Land Management
 • Landbruk, mat og skogbruk
 • Bærekraftig bruk og forvaltning av vann
 • Helse og Miljø

Geofag

Ledende forskning i jord- og miljøsystemer over en rekke romlige og tidsmessige skalaer; undersøke mønstre og prosesser i biosfæren, atmosfæren, hydrokfæren og litosfæren for å gjøre avledninger om fortid, nåtid og fremtidig forandring

 • Biogeografi
 • Miljørekonstruksjon
 • informatikk
 • Vannforsyning

Våre studenter er sterkt integrert i vår forskning, og bidrar på tvers av alle aktivitetsområder og reflekterer det internasjonale omfanget av vårt arbeid.

Nøkkelord

 • Topp 50 verden over for geografi i QS World University Rankings etter emne 2017
 • 75% av forskningsproduksjonen anses som verdensledende eller internasjonalt utmerket i den nyeste Research Excellence Framework
 • 100% av geografi postgraduates sikret arbeid eller videre studier innen seks måneder etter oppgradering

Fasiliteter

skoleanlegg

I tillegg til universitetets IT-tjenester vil du bli utstyrt med ditt eget skrivebord og en bærbar datamaskin, og du vil få tilgang til kopimaskin og telefonfasiliteter. Skolen har også en rekke spesialiserte fasiliteter, avhengig av behov eller forskningsområde.

bibliotek fasiliteter

De Hallward Library aksjer alle de store geografi publikasjoner og tidsskrifter. Våre bibliotek fasiliteter åpent lange timer og inkluderer områder for gruppearbeid, individuelt og stille studie.

Gradsstudier

Graduate School gir forskeropplæring og utvikling for utdannede og tidlig karriereforskere som representerer behovene til forskerstudenter på universitetet.

Du vil få tilgang til en dedikert plass på University Park, som inkluderer datastasjoner, Wi-Fi, studier og sosiale områder og kjøkkenfasiliteter.

Forskningsstøtte

Forskningsseminarer

Postgraduate studenter er integrert i skolens forskningsmiljø gjennom deltakelse i forskningseminarer gitt av høyttalere, og forskningsverksteder gitt av skolens medlemmer. Det er en aktiv praktisk forskning gruppe i hver av skolens fire sentrale forskningsområder.

finansiering støtte

Du vil bli forsynt med et minimum årlig tilskudd på 500 kroner og oppfordres til å søke om ytterligere skole- og universitetsfinansiering for konferanseoppmøte.

pedagogiske muligheter

Andre og tredjeårige forskerstudenter kan søke å bygge sin betalte lærerfaring ved å levere grunnstudier. Det tilbys kurs på undervisningsmetoder, og undervisning er underlagt tilgjengelighet og kan ikke garanteres.

Student Services

Studenttjenester gir en rekke støtte og informasjon for å forbedre studentopplevelsen din. De er en del av et omfattende nettverk av universitets tjenester som inkluderer faglig og uførhetstøtte, rådgivning, økonomisk støtte og barnehage.

Internasjonalt kontor

Det internasjonale kontoret sikrer at EU og internasjonale studenter har all den informasjonen de trenger for å leve og studere i Nottingham. Det tilbyr et velkomstprogram rett før starten av studieåret.

Senter for English Language Education

Akkreditert av British Council for undervisning i engelsk i Storbritannia, gir universitetets senter for engelsk språkopplæring høy kvalitet og engelsk støtte, samt et sosialt program for sine studenter.

Studentunion

Studentforeningen er en viktig kilde til støtte med sitt eget Studentrådgivningsenter og dedikert doktorand.

Forsker Development Programme

I tett samarbeid med akademiske skoler, Graduate School dedikerte trening team bidra til fakultetet konkret og doktorgradstreningsprogrammer. De leverer kjerneopplæring i tråd med de standarder som er uttalt av Storbritannias store forskningsfinansiering gjennom deres utviklingsprogram for forskere.

I tillegg til å hjelpe deg med å utvikle dine forskningsferdigheter, gir dette deg muligheter til å forbedre kommunikasjonsevner, karrieremuligheter, tidsstyring og entreprenørskap, samt møte og jobbe sammen med forskere fra andre fagområder.

Finn en veileder

Du vil bli tildelt to veiledere som passer til ditt felt. Vennligst sørg for at vi har en veileder som deler interesse for ditt foreslåtte forskningsområde før søknad. Detaljer om forskerveiledere ved Universitetet kan også bli funnet på vår forskning A til Z.

Individuelle prosjekter kan være basert på en av forskningstemaene eller krysse mellom forskningsgrupper, og studentene kan ha veiledere trukket fra flere enn en gruppe.

Eiere

Mange av våre doktorgradsstudenter fortsetter i akademisk fag, enten ved University of Nottingham eller andre steder. Andre nyutdannede har gått på jobb for organisasjoner som Miljøstyrelsen, Senter for økologi og hydrologi, Experian, Skogskommisjonen og forretnings- og profesjonelle servicefirmaer.

Ansettbarhet og gjennomsnittlig startlønn

100% av postgraduates fra Geography School som var tilgjengelig for sysselsatt sikret arbeid eller videre studier innen seks måneder etter oppgradering. £ 25.721 var gjennomsnittlig startlønn, med høyest på £ 29.847. *

* Kjente destinasjoner for heltid hjemme postgraduates 2015/16. Lønn er beregnet ut fra medianen av de som er i fulltid lønnsansatt i Storbritannia.

Karriere og faglig utvikling

Enten du ønsker å forbedre karriereutsikter eller utvikle din kunnskap, kan en høyere grad fra Universitetet i Nottingham hjelpe deg med å ta med deg hvor du vil være.

Universitetets prisbelønte karriere- og ansettelsesservice tilbyr spesialiststøtte og veiledning mens du studerer og for livet etter at du har oppgradert. De vil hjelpe deg med å utforske og planlegge din neste karriereflyt, gjennom vanlige hendelser, arbeidsgiverledede ferdighetsøkter, plasseringsmuligheter og en-til-en-diskusjoner.

Inntakskrav

Mastere (eller internasjonal ekvivalent) i en relevant disiplin, med gjennomsnittlig 60% eller høyere; søkere med en 2: 1 (eller internasjonal ekvivalent) eller andre egnede kvalifikasjoner og / eller minst to års relevant yrkeserfaring vurderes også

Norsk språkkrav

IELTS: 6,5 (ikke mindre enn 6,0 i en hvilken som helst element)

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date