Phd engineering oppmåling og rom geodesi

Generelt

Programbeskrivelse

Forskning involvert kan dekke en rekke disipliner, inkludert geospatial engineering og overvåking; fotogrammetri og fjernkontroll teknologien og bruken av satellittnavigasjonssystemer, for eksempel GPS og Galileo; integrert posisjonering teknologi; miljømessig og atmosfærisk overvåking; fysisk og rom geodesi.

Denne PhD er basert i Nottingham Geospatial Institute (NGI).

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Det er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år.

Fasiliteter

NGI er et ledende tverrfaglig forsknings- og undervisningsinstitutt, som spesialiserer seg på romlig og lokasjonsbasert vitenskap og teknologi, ved hjelp av teknologier for satellittposisjonering, fjernmålingssystemer og integrerte sensorteknologier.

NGI er plassert i et spesialbygget anlegg med et bredt spekter av moderne utstyr, noe som gjør det mulig å få tilgang til den nyeste teknologien og engasjementet med ledende forskning, for eksempel:

 • GNSS
 • integrerte sensorer
 • fotogrammetri og laser skanning
 • stedbaserte tjenester
 • ekstern sensing
 • deformasjonsovervåking
 • geospatial engineering og intelligens
 • romlig datainfrastruktur
 • allestedsnærværende posisjonering og autonome systemer

Forskningsstøtte

Støtte til forskerstudenter er koordinert gjennom Fakultetets forskningsråd. Hver doktorgradsstudent skal ha hovedveileder og minst en ekstra veileder. Regelmessige formelle tilsynsmøter, vanligvis en gang i måneden, vil finne sted med en eller begge dine veiledere.

Vi tilbyr også vitenskapelige rådgivere og studenter. PGR-reps er tilgjengelige hvis du har spørsmål om prosedyrer knyttet til forskningsstudier, er bekymret for fremdriften eller fasilitetene som er tilgjengelige.

Alle doktorgradsstudenter er påmeldt i fakultetet for ingeniørtrening, dette er et strukturert opplæringsprogram som bygger på formelle eksterne rammer, som Joint Fellowship, Research Development Framework (RDF) og Forskningsrådets veiledning.

Engineering and Science Research Council (EPSRC) har anerkjent vårt fakultetsprogram som en bransjeledende standard for forskerutvikling og opplæring i forskerutdanning.

Opptakskrav

 • Opptakskrav: 2.1 (eller internasjonal ekvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsnivå eller høyere i et relevant emne
 • IELTS: 6,0 (ikke mindre enn 5,5 i hvert element)
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Minimér
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mer Mindre