Les den offisielle beskrivelsen

Emner som omfattes av dette forskningsområdet, omfatter:

 • Lav / null karbon bygninger
 • grønne bygg; Varmegenvinningssystemer
 • Datamodellering og byggfysikk
 • akustikk
 • belysning
 • Varmeoverføring og 2-fase flyt
 • Bygge tjenester (for eksempel oppvarming, kjøling, air condition)
 • Innendørs miljøkvalitet (f.eks. Termisk komfort og luftkvalitet)
 • Ventillasjon / naturlig ventilasjon
 • Termisk modellering
 • Post okkupasjonsevaluering
 • Biomimetics

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element). Det er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år.

Fasiliteter

Studentene er utstyrt med ekstra verktøy for undersøkende analyse, inkludert datatilbehør (med all programvare du trenger), byggteknologilaboratorier og tekniske verksteder, en digital fabrikasjons suite og modellverksted.

Marmont senter for fornybar energi huser forskningslaboratorier som er utstyrt med teknologier, blant annet fotovoltaiske paneler, solfangere, lysrør, vindturbiner og jordkildepumpevarmer. Bærekraftig forskningsbygging (SRB) er utformet for å fungere som eksemplarbygging, og demonstrerer toppmoderne teknikker for bærekraftig og miljømessig forsvarlig konstruksjon. Du vil også ha nytte av bruk av laboratorium, kontor, seminar og overnatting som er konfigurert til å støtte en rekke forskjellige oppvarmings-, kjøle- og ventilasjonsstrategier. Integrerte teknologier inkluderer photovoltaic (PV), solvarme samlere, vindturbiner, kombinerte varme og kraft systemer, lysrør, selvrensende vinduer og regnvanninnsamlingssystemer.

Creative Energy Home-prosjektet er et fremtidsrettet innovativt, state-of-the-art, energieffektivt hjem for fremtiden. Prosjektet tar sikte på å stimulere bærekraftige designideer og fremme nye måter å levere rimelige, miljømessige bærekraftig boliger som er innovert i deres design. Flere internasjonale selskaper som EoN, BASF og Tarmac har gitt finansiering til prosjektet.

Verkstedets fasiliteter inkluderer en modellbygging og digital fabrikasjonspakke med 3D-ruteren, 3D-skriver og laserskjærer.

Forskningsstøtte

Støtte til forskerstudenter er koordinert gjennom Fakultetets forskningsråd. Hver doktorgradsstudent skal ha hovedveileder og minst en ekstra veileder. Regelmessige formelle tilsynsmøter, vanligvis en gang i måneden, vil finne sted med en eller begge dine veiledere. Vi tilbyr også akademiske rådgivere og studenter PGR-reps som er tilgjengelige hvis du har spørsmål om prosedyrer knyttet til forskningsstudier, er opptatt av fremdriften eller fasilitetene som er tilgjengelige.

Alle doktorgradsstudenter er påmeldt i fakultetet for ingeniørtrening, dette er et strukturert opplæringsprogram som bygger på formelle eksterne rammer, som Joint Fellowship, Research Development Framework (RDF) og Forskningsrådets veiledning. Engineering and Science Research Council (EPSRC) har anerkjent vårt fakultetsprogram som en bransjeledende standard for forskerutvikling og opplæring i forskerutdanning.

Fakultetet har gode forbindelser med industrien og vil sikre at du utvikler overførbare ferdigheter som vil være til nytte i en rekke karrierer. Du vil også ha tilgang til Graduate School's Researcher Development Program.

Opptakskrav

 • Opptakskrav: 2.1 (eller internasjonal ekvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsnivå eller høyere i et relevant emne
 • IELTS: 6,0 (ikke mindre enn 5,5 i hvert element)
Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurs fra The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
des. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
4,350 GBP
UK / EU-gebyr £ 4,300; Internasjonale gebyrer: £ 21.060
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
des. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
april 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juni 2020
Sluttdato
Søknadsfrist