Les den offisielle beskrivelsen

Emnene dekkes inkluderer:

 • Kombinerte varmekraftanlegg
 • Kjølingsteknologi
 • Varmekraft sykluser
 • energilagring
 • Øko-byer / smarte byer
 • Bærekraftig byggemateriale
 • Kjøretøy, transport og forurensningskontroll
 • Fotovoltaiske termiske systemer; Solenergisystemer (f.eks. Soldrevet kjøling); vindkraft
 • Solavsvovlingssystemer
 • Bærekraftig avfallshåndtering og avhending
 • Rens fossilt brensel og karbonfangstteknologi

Dette kurset krever en 2: 1 eller internasjonal ekvivalent og / eller en mastergrad på meriter eller høyere i et relevant emne, og et IELTS nivå 6.0 (5,5 i hvert element).

Det er vanligvis fullført over en periode på rundt tre år.

Fasiliteter

Du vil få tilgang til databehandlingsanlegg, komplett med programvaren du trenger, bygningsteknologilaboratorier og teknisk verksted, digital fabrikasjonssuite og modellbygging vil gi deg ekstra verktøy for undersøkende analyse.

Marmont senter for fornybar energi inneholder forskningslaboratorier som er utstyrt med en rekke teknologier, blant annet fotovoltaiske paneler, solfangere, lysrør, vindturbiner og jordkilde varmepumper. Bærekraftig forskningsbygging (SRB) er utformet for å fungere som et eksemplarbygg, og viser toppmoderne teknikker for miljømessig ansvarlig, bærekraftig konstruksjon.

Bygningen tilbyr laboratorie-, kontor- og seminarinnkvartering, og mellomromene er konfigurert for å støtte en rekke ulike oppvarmings-, kjøle- og ventilasjonsstrategier. Integrerte teknologier inkluderer photovoltaics (PV), solvarme samlere, vindturbiner, kombinerte varme og kraft systemer, lysrør, selvrensende vinduer og regnvannsinnsamlingssystemer.

Creative Energy Homes Project er et utstillingsvindu av innovative, state-of-the-art energieffektive hjem i fremtiden. Seks boliger bygget på Universitetspark Campus vil bli utformet til ulike grad av innovasjon og fleksibilitet for å tillate testing av ulike aspekter av moderne byggemetoder. Prosjektet tar sikte på å stimulere bærekraftige designideer og fremme nye måter å levere rimelige, miljøvennlige boliger som er innovative i sin design.

Flere internasjonale selskaper som EOn, BASF og Tarmac har gitt finansiering til prosjektet. Miljøopplæringssenteret (EEC) - designstudio - er et kompleks av tre envanns vinger og en to-etasjes blokk med en gårdsplass i sentrum. Utformingen av EØF omhandler praktiske problemstillinger, inkludert bærekraft, lav vedlikehold og lav energi. Taket er integrert med 18 kWp PV.

Fakultetets verkstedskomponenter inkluderer et modellbyggingsanlegg og en digital fabrikkpakke med 3D-ruteren, 3D-skriver og laserskjærer.

Forskningsstøtte

Støtte til forskerstudenter er koordinert gjennom Fakultetets forskningsråd. Hver doktorgradsstudent skal ha hovedveileder og minst en ekstra veileder. Regelmessige formelle tilsynsmøter, vanligvis en gang i måneden, vil finne sted med en eller begge dine veiledere.

Vi tilbyr også akademiske rådgivere og studenter PGR-reps som er tilgjengelige hvis du har spørsmål om prosedyrer knyttet til forskningsstudier, er opptatt av fremdriften eller fasilitetene som er tilgjengelige. Alle doktorgradsstudenter er påmeldt i fakultetet for ingeniørtrening, dette er et strukturert opplæringsprogram som bygger på formelle eksterne rammer som Felleserklæringserklæring, Forskningsutviklingsrammen (RDF) og Forskningsrådets veiledning.

Engineering and Science Research Council (EPSRC) har anerkjent vårt fakultetsprogram som en bransjeledende standard for forskerutvikling og opplæring i forskerutdanning. Fakultetet har gode forbindelser med industrien og vil sikre at du utvikler overførbare ferdigheter som vil være til nytte i en rekke karrierer. Du vil også ha tilgang til Graduate School's Researcher Development Program.

Opptakskrav

 • Opptakskrav: 2.1 (eller internasjonal ekvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsnivå eller høyere i et relevant emne
 • IELTS: 6,0 (ikke mindre enn 5,5 i hvert element)
Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurs fra The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
des. 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
4,350 GBP
UK / EU-gebyr £ 4,300; Internasjonale gebyrer: £ 21.060
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
des. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
april 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juli 2020
Sluttdato
Søknadsfrist