Phd økosystembiologi og bærekraftighet

Generelt

Programbeskrivelse

PhD Ecosystem Biology and Sustainability

Det primære fokuset på forskningsklyngen for økologi, evolusjon, adferd og miljøøkonomi er grunnleggende og anvendte aspekter ved økologi, miljøøkonomi, bevaring, akvakultur, dyreadferd, molekylær taksonomi og molekylær genetikk, særlig med tilknytning til disse aspektene. Klyngen har et høyt forskningsaktivitet som involverer akademisk stab, postdoktorforskere og forskerstudenter. Klyngen har et høyt forskningsaktivitet som involverer akademisk stab, postdoktorforskere og forskerstudenter.

FORSKNINGSSTYRKKER

 • Dyreadferd / kommunikasjon
 • Biodiversitet og økosystemtjenester
 • Kyst- og dypvanns marine biologi
 • Økologisk ledelse
 • Økonomi av vannkvalitet og bærekraftig oppvarming
 • Økosystemøkologi, modellering og matematisk biologi
 • Ferskvannsbiologi / fiskebiologi
 • Invasive arter og deres innvirkning
 • Molekylær økologi, systematikk og fylogenografi i alger, planter, hvirvelløse dyr, fisk og pattedyr
 • Bærekraftig akvakultur av skalldyr og alger
 • Urban arealbruk, økonomi og ledelse
 • Bestemme biologisk mangfold, miljømiljøer og friluftsliv, inkludert bruk av GIS og romlige økonometri
 • Wildlife økologi, spesielt av fugler og pattedyr

INNTAKSKRAV

En forskningsgrad gir deg muligheten til å utvikle dine ferdigheter og bevise deg selv som forsker. Dronning er engasjert i forbedring av forskeropplæring og undervisning og tilbyr forskerutdanning i alle fagområder. Følgende forskerutdanningsveiledninger for dette fagområdet er:

PHILOSOPHY Doktor (PhD) MASTER OF PHILOSOPHY (MPhil)

ENTRANCE KRAV

Minste akademiske krav til opptak til et forskerutdanning er normalt en høyere klasseklasse Honours-grad fra en britisk eller ROI HE-leverandør, eller en tilsvarende kvalifikasjon som er akseptabelt for universitetet. Ytterligere informasjon kan fås ved å kontakte skolen.

MODE FOR STUDIE / VARIGHET

Registrering er på heltid eller deltid, under ledelse av et tilsynsråd utpekt av universitetet. Du vil bli forventet å sende inn oppgaven ved slutten av tre års heltidsregistrering for PhD, eller to år for MPhil (eller deltidsekvivalent).

DANSK SPROGKRAV

Internasjonale studenter (der engelsk ikke er deres førstegangsspråk), må kunne demonstrere sin ferdighet på engelsk. Ikke-EØS-borgere må også tilfredsstille UK Visum og innvandring (UKVI) innvandring krav til engelsk språk for visumformål. Bevis på en IELTS * poengsum på 6,5, med ikke mindre enn 5,5 i en hvilken som helst komponent (* tatt innen de siste 2 årene) er nødvendig.

Hvis du trenger å forbedre engelskspråklige ferdigheter før du går inn på dette programmet, tilbyr vår partner INTO Queen's University Belfast en rekke engelskspråkkurs. Disse intensive og fleksible kursene er utviklet for å forbedre engelsk evne til å komme inn på dette programmet.

SPESIELLE FUNKSJONER

Gruppen har et bredt spekter av sterke internasjonale og nasjonale koblinger, og det drar nytte av anvendte forskningssentre som Quercus, som spesialiserer seg på bevaringsbiologi og biologisk mangfold. Skolen er også nært involvert i universitetets institutt for en bærekraftig verden.

Studentene har tilgang til moderne laboratorier og kontorer basert i medisinsk biologi senter, nær hoved Lanyon området. Studentene har også tilgang til University's Marine Laboratory, som ligger i Portaferry, direkte ved Narrows of Strangford Lough (den største sjølough på de britiske øyene), og disse fasilitetene brukes av innbyggere og studenter samt tilhørende forskere fra Queen's og internasjonale besøkende.

På grunn av Nordirlands unike geologi, mildt klima, relativt lang kystlinje og en lang historie med bosatt landbruk, har vi et bredt spekter av interessante habitater som gir et stimulerende og utfordrende miljø for de som ønsker å forske på disse områdene.

KARRIEREMULIGHETER

Dronningens postgraduates høste eksepsjonelle fordeler. Unike tiltak, som for eksempel grader pluss og forsker Plus styrke vår satsing på sysselsetting, mens innovative lederskap og lederprogrammer sammen med sterling integrering med virksomheten eksperter hjelper våre studenter få sentrale lederstillinger både nasjonalt og internasjonalt.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ... Les mer

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ten universities in the UK for Research Intensity. Minimér