PhDTh - Doktor i filosofi (PhD) i teologi

Generelt

Programbeskrivelse

Doktoren i filosofi (PhD) i teologiprogrammet ved School of Theology er et 60-enhetsprogram (fireårig) designet for å forberede studenter med uvanlig løfte og akademisk evne til å undervise i høyskoler teologiske skoler og for profesjonell ledelse i kirken og samfunn.

Det er en teologisk grad. Det krever bred teologisk kunnskap og tar sikte på å forberede studenten på kompetent vitenskapelig utvikling av sitt spesielle fagfelt i sammenheng med teologiske fagområder.

Det er en forskningsgrad. Det forventes at studenten forstår de metodiske og epistemologiske forutsetningene for sitt felt og å være i stand til å fremme feltet gjennom ekte forskning.

Det er en profesjonell grad. Det understreker den faglige anvendeligheten av forskningsfeltet ved å korrelere teoretisk og praktisk kurs og implementere kritisk refleksjon over arten av gjensidig avhengighet av profesjonell teori og praksis og metoder og prosedyrer som er relevante for det.

Doktor i filosofi i teologiprogrammet Læringsutbytte:

Tolke bibelske tekster kritisk og kompetent, og forklare betydningen av en gitt tekst innenfor gjeldende sammenhenger.

Utforsk samspillet mellom betydelig historisk utvikling i kristendommen og diskusjoner om den kristne troens viktigste og særegne lære, og skjelne ulike faktorer som har formet dem.

Bruk og evaluer nåværende metoder for å innlemme troens lære - spesielt den kristne troen - i individers liv i et trossamfunn, begynner med seg selv.

Kommunisere sammenhengende i profesjonelt kompetent skriftlig form (etter en standard stilguide) og en effektiv muntlig form om religiøse spørsmål, og belyse historiske, teologiske og pastorale implikasjoner for moderne samfunn.

Doktor i filosofi i teologiske opptak:

Master of Arts grad i teologi, eller tilsvarende.

Sist oppdatert jan. 2021

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Yuin University is a private Christian institute of higher education consisting of the School of Business Administration and the School of Theology. The University provides undergraduate and graduate ... Les mer

Yuin University is a private Christian institute of higher education consisting of the School of Business Administration and the School of Theology. The University provides undergraduate and graduate educational opportunities. Minimér