$close

Filtre

Se resultater

PhDs i Zoologi Afrika 2022/2023

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning. Zoologi er vanligvis et felt av biologi som involverer dyr. Zoologistudenter kan undersøke dyreadferd generelt eller kan studere oppførselen til enkelte dyrearter. Denne studien kan dekke dyrenes aktiviteter i fangenskap eller i naturen.Selv om du ve… Les mer

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Zoologi er vanligvis et felt av biologi som involverer dyr. Zoologistudenter kan undersøke dyreadferd generelt eller kan studere oppførselen til enkelte dyrearter. Denne studien kan dekke dyrenes aktiviteter i fangenskap eller i naturen.

Selv om du velger Øst-Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, land of Teranga eller Sør-Afrika, med sine brede muligheter til å suge inn og tjene, forskning i Afrika vil være overveldende.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
University of Johannesburg
Johannesburg, Sør-Afrika

Formålet med doktorgraden i Zoology er å gi kvalifiserende studenter en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert anvendelig teori innen zoologien.

Formålet med doktorgraden i Zoology er å gi kvalifiserende studenter en dyptgående forståelse og integrert kunnskap om avansert anvendelig teori innen zoologien. -
PhD
Fulltid
3 år
Engelsk
feb. 2023
31 okt. 2022
Campus