close

Filtre

Se resultater

2 PhDs i Visuell design 2021

Å få doktorgradsutdanning, eller PhD, er et beundringsverdig mål. Veien til å bli PhD kan være vanskelig, men å oppnå det er virkelig imponerende og kan bidra til at studentene er eksperter på sitt fagområde. Hva er PhD i Visual Design? Visuell design er prosessen med å bruke bilder til å kommunisere med mennesker. De som studerer visuell design, kan lære seg å bruke elementer som f… Les mer

Å få doktorgradsutdanning, eller PhD, er et beundringsverdig mål. Veien til å bli PhD kan være vanskelig, men å oppnå det er virkelig imponerende og kan bidra til at studentene er eksperter på sitt fagområde.

Hva er PhD i Visual Design? Visuell design er prosessen med å bruke bilder til å kommunisere med mennesker. De som studerer visuell design, kan lære seg å bruke elementer som farge, form, størrelse og justering for å bedre forstå deres betydning til et publikum gjennom bildene de lager. Dette feltet kan inneholde mange av de samme aspektene i grafisk design, samt andre begreper som de som brukes i visuell kommunikasjon.

Å ha en grad i visuell design kan hjelpe en person til å bedre uttrykke sin kreativitet, mens også sannsynligvis tjene bedre liv enn de ville forfølge kunst. Studentene kan lære å presentere informasjon på en tiltalende måte, noe som gjør dem mer overbevisende, og de kan få ny kunnskap om hvordan man best kan kombinere elementer som farge og form.

En PhD kan ta flere år å tjene og krever vanligvis at studenten fullfører en bachelor eller mastergrad først. Kostnaden for graden kan være forskjellig avhengig av hvor universitetet er, eller om kurset er online.

Å få en PhD i Visual Design kan potensielt åpne opp flere karriereveier og kan inkludere muligheter for frilansarbeid. Ikke bare kan studentene forfølge en karriere som grafisk designer, men de kan også utforske jobber som webutvikler, illustratør og animator. Å undervise andre som professor eller instruktør er også et alternativ. Å ha en så høy grad av grad vil sannsynligvis hjelpe enkeltpersoner å stige raskt til toppen av hvilken karrierevei de bestemte seg for å forfølge.

Å finne den rette skolen trenger ikke å være en byrde. Det er generelt mange kurs tilgjengelig på universiteter eller online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, USA

Fargevitenskapsforskning ved RIT omfatter så ulike felt som medisinsk datavisualisering, datagrafikk og animasjon, kunstbevarelse, spektrale og romlige målinger av materialer, ... +

Fargevitenskapsforskning ved RIT omfatter så ulike felt som medisinsk datavisualisering, datagrafikk og animasjon, kunstbevarelse, spektrale og romlige målinger av materialer, fargeutskrift, digital fotografering, film og fjernsyn, og modellering av våre oppfatninger for bruk ved å definere farge kvalitet. -
PhD
Fulltid
4 år
Engelsk
Campus
 
香港嶺南大學
Tuen Mun, Hongkong

Visuelle studier ved Lingnan er en frittstående avdeling som fokuserer på følgende kjerne-underdisipliner: kunsthistorie, filmstudier og filosofisk estetikk.

Visuelle studier ved Lingnan er en frittstående avdeling som fokuserer på følgende kjerne-underdisipliner: kunsthistorie, filmstudier og filosofisk estetikk. -
PhD
Fulltid
Deltid
30 - 72 måneder
Engelsk
Campus