$close

Filtre

Se resultater

PhD studier i Wentzville i USA 2022

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til stude… Les mer

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

PhD studier i Wentzville i USA

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Midwest University
Wentzville, USA

Doctor of Philosophy in Leadership-programmet er designet for å hjelpe studenter til å bli utstyrt med et høyere nivå av undervisnings- og forskningsmuligheter i ledelse.

Doctor of Philosophy in Leadership-programmet er designet for å hjelpe studenter til å bli utstyrt med et høyere nivå av undervisnings- og forskningsmuligheter i ledelse. -
PhD
Engelsk
Campus