PHDSTUDIES

PhD programmer i Tallahassee i USA 2020/2021

PhD er en doktorgrad, spesielt kalt en "Doctor of Philosophy " grad. Dette er misvisende fordi PhD innehaverne ikke nødvendigvis filosofer (med mindre de har tjent sin grad i filosofi!). Når det er sagt, PhD mottakerne er i stand til å engasjere seg i tanke eksperimenter, fornuft om problemer, og løse problemer i sofistikerte måter.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Tallahassee er en av de mest fremtredende byer i Florida, og er også hovedstaden. Beliggende i Panhandle av Florida, er Tallahassee hjem til noen av de høyest spioneringen universitetene i staten.

PhD programmer i Tallahassee i USA

treff Filter

Ph.D. i humaniora, hovedfag i menneskelig utvikling og familievitenskap (HDFS)

Florida State University - Department of Family and Child Sciences
PhD
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Campus

I Human Development and Family Science (HDFS) Ph.D. Program, trener vi elevene til å bli neste generasjon forskere, universitetsfakultet og forskere. Våre kandidater har velly ...

Les mer

Ph.D. i ekteskap og familie terapi

Florida State University - Department of Family and Child Sciences
PhD
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Campus

Doktorgradsprogrammet i ekteskap og familieterapi (MFT) har en lang og rik historie. Programmet behandler familieprosesser og empirisk støttede relasjonsintervensjoner for dag ...

Les mer