PHDSTUDIES

PhD studier i Cincinnati i USA 2020/2021

Tjene en Ph.D. krever utvidet studie og intens mental anstrengelse. En doktorgrad er en akademisk studie der du konsentrere deg for fire til seks år etter å få din mastergrad, og som fører, hvis det lykkes, til en doktorgrad, den høyeste akademiske grad.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Byen Cincinnati, Ohio er berømt for sin historiske arkitektur, idrettslag og Ohio Jazz festival. Den har mange store universiteter og høyskoler for å plukke fra.

PhDs i Cincinnati i USA

treff Filter

Filosofisk doktor (PhD)

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science
PhD
Engelsk

Vi tilbyr ph.d.-grader på hver avdeling. Noen programmer tilbyr en PhD-grad etter bachelorgrad og noen post-mastergrad. Se på avdelingens nettsteder for tilbud om program, kur ...

Les mer

Phd

Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati
PhD
<
Fulltid
Engelsk
Campus

The University of Cincinnati Lindner College of Business PhD-programmet er en læretid-stil modell der våre studenter lære av historien og nåværende tilstand av forskning i sit ...

Les mer