PHDSTUDIES

PhDs i St. Louis i USA 2020/2021

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Saint Louis ligger i Missouri, USA. Byen er hjemmet til noen svært akkrediterte universiteter. IT-kandidater fra ulike høyere utdanningsinstitusjoner generelt starte sitt yrke i byen.

PhDs i St. Louis i USA

treff Filter

PhD i luftfart

Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Ph.D. studenter i luftfartsvitenskap ved Saint Louis University fullfører kurs før de planlegger en kvalifiserende eksamen som fokuserer på emner relatert til emnene og vurder ...

Les mer

PhD i ingeniørfag

Parks College of Engineering, Aviation & Technology - Saint Louis University
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Ph.D. studenter utarbeider et studieprogram som må godkjennes av fakultetsrådgiver, avdelingsleder og direktør for gradsstudier. Dette studiet utvikles og evalueres deretter i ...

Les mer