PHDSTUDIES

Doktorgradstudier i Palo Alto i USA 2021

PhD er en doktorgrad, spesielt kalt en "Doctor of Philosophy " grad. Dette er misvisende fordi PhD innehaverne ikke nødvendigvis filosofer (med mindre de har tjent sin grad i filosofi!). Når det er sagt, PhD mottakerne er i stand til å engasjere seg i tanke eksperimenter, fornuft om problemer, og løse problemer i sofistikerte måter.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Silicon Valley er kjent for å være i sentrum av den teknologiske bommen i California. Byen har vært på cusp av teknologiske bragdene siden tidlig i det 20. århundre. Byen har nærhet til noen av landets beste universiteter.

Doktorgradstudier i Palo Alto i USA

treff Filter

Doktor i filosofi (ph.d.) i trans

Sofia University
PhD
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Vårt program kombinerer erfaringskunnskap med alvorlig akademisk forespørsel og våre kandidater blir trans forskere, transpersonally-orienterte terapeuter og healere, transfor ...

Les mer