PHDSTUDIES

PhD programmer i Auburn i USA 2020/2021

En PhD, også kjent som en Doctor of Philosophy grad, er en doktorgrad tildelt av et universitet til akademiker som har møtt alle nødvendige kvalifikasjoner og kan nå betraktes som en lege i hans eller hennes fagfelt.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Auburn University er kanskje den mest anerkjente universitetet i Auburn. Det er også Nasjonalt Senter for Asphalt Technology, Ludwig Von Mises Institute og Yarborough College.

Doktorgradstudier i Auburn i USA

treff Filter

Filosofisk doktor (PhD)

Auburn University School of Forestry and Wildlife Sciences
PhD
Engelsk

Doktor i filosofi (PhD) kan være skreddersydd for alle de aktuelle områdene som er oppført under MS. Et forskningsforslag og avhandling basert på original forskning kreves som ...

Les mer

FILOSOFI (PH.D.)

Auburn University College of Agriculture
PhD
Engelsk

Graduate programmer som fører til doktorgraden i filosofi (Ph.D.) gir avansert utdanning og teknisk opplæring som forberedelse til karrierer i offentlig og privat sektor relat ...

Les mer