Filter
PhD
Zambia Studietype: Alle Pacing: Deltid

Deltid PhD programmer i Tverrfaglige studier i Zambia 2020

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Zambia er en stat i det sørlige Afrika. Et høydepunkt på enhver tur til Zambia er et besøk til noen av de mange tradisjonelle festivaler som arrangeres over hele landet. Universitetet i Zambia er det offisielle universitetet.

Deltid PhD program i Tverrfaglige studier i Zambia

Les mer Minimér

1 Resultater i Tverrfaglige studier, Zambia

Unicaf University (ZM)

Målet med PhD-programmet er å forberede neste generasjon ledende forskere. Doktorgradsutdanningen er et selvstendig forskerutdanningsprogram, støttet av et team av veiled ... [+]

Doktorgradsutdanningen er et selvstendig forskerutdanningsprogram, støttet av et team av veiledere som lager et originalt bidrag til kunnskap skrevet opp i en publiserbar avhandling. Ph.d.-programmet støtter også utviklingen av forskning og generiske ferdigheter for å utstyre deg til å fungere vellykket som profesjonell forsker i en hvilken som helst setting. Den grunnleggende krav til en PhD er etableringen av ny kunnskap. Å være forsker betyr å utvikle nye ideer og bedre forståelse gjennom etablering av ny kunnskap.

[-]
Zambia Lusaka
September 2020
Engelsk
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk