Filter
PhD
Hellas Studietype: Alle Pacing: Deltid

Deltid PhD studier i Tverrfaglige studier i Hellas 2020

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Hellas utviklet sin utdanning system med høyere utdanning på toppen. Over 40% av alle grekere lever i Athen og det er også der de beste mulighetene til å forfølge en høyere utdanning er. Grenser til Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, Hellas er en turist perle med en av verdens 's fantastiske strender.

Deltid PhD i Tverrfaglige studier i Hellas

Les mer Minimér

1 Resultater i Tverrfaglige studier, Hellas

Unicaf University (ZM)

Målet med PhD-programmet er å forberede neste generasjon ledende forskere. Doktorgradsutdanningen er et selvstendig forskerutdanningsprogram, støttet av et team av veiled ... [+]

Doktorgradsutdanningen er et selvstendig forskerutdanningsprogram, støttet av et team av veiledere som lager et originalt bidrag til kunnskap skrevet opp i en publiserbar avhandling. Ph.d.-programmet støtter også utviklingen av forskning og generiske ferdigheter for å utstyre deg til å fungere vellykket som profesjonell forsker i en hvilken som helst setting. Den grunnleggende krav til en PhD er etableringen av ny kunnskap. Å være forsker betyr å utvikle nye ideer og bedre forståelse gjennom etablering av ny kunnskap.

[-]
Hellas Aten
September 2020
Engelsk
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk