PHDSTUDIES.NO

Deltid Doktorgradstudier i Tverrfaglige studier 2020

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Deltid PhD program i Tverrfaglige studier

3 Resultater i Tverrfaglige studier Filter

PhD program(s)

Ben-Gurion University of the Negev
Campus Heltid studier Deltid Åpen påmelding Israel Be'er Sheva

PhD i Tverrfaglige kjønnsstudier (Interuniversity)

Universidad de La Laguna
Campus Heltid studier Deltid September 2020 Spania Santa Cruz de Tenerife

PhD i Tverrfaglige kjønnsstudier er en roman innsats på det spanske universitetet fordi uten presedens i det spanske universitetet. Dette er et forslag som kommer til å svare og møte etterspørselen som genereres av forskningspolitikk utviklet for mer enn et tiår, EU og den spanske lovgivningen krever nødvendig og presserende, tilstrekkelig opplæring i høy faglig standard.

PhD – Doctorate of Philosophy

Unicaf University (ZM)
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid September 2020 Kypros Larnaca USA New York Hellas Aten Romania Bucuresti Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Egypt Kairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Kypros online + 28 fler

Målet med PhD-programmet er å forberede neste generasjon ledende forskere. Doktorgradsutdanningen er et selvstendig forskerutdanningsprogram, støttet av et team av veiledere som lager et originalt bidrag til kunnskap skrevet opp i en publiserbar avhandling.