PHDSTUDIES.NO

Beste PhDs i Tsjekkia 2019/2020

Den tsjekkiske republikk fortsetter å tiltrekke seg studenter fra hele verden for etterutdanning. Ikke bare Tsjekkia har gode universiteter og akademiske programmer, er det et helt nydelig land som har mye å tilby internasjonale studenter. Studentene arbeider med en doktorgrad i Tsjekkia har så mye å oppleve, slik som spennende byer, fantastisk arkitektur, historiske severdigheter, museer, en pulserende befolkning, interessant kultur, og listen fortsetter.

Det er flere verdensklasse akademiske institusjoner som tilbyr PhD i Tsjekkia programmer. Programmene er utfordrende og krever studenter å være kompetent, uavhengig tenkere og har de nødvendige forutsetninger for programmet. Potensielle PhD i Tsjekkia studenter kan forvente en læreplan som omfatter strenge kurs så vel som selvstendig forskningsarbeid under veiledning av fakultetet.Nyutdannede er tildelt PhD i Tsjekkia etter vellykket gjennomføring av en avhandling eller masteroppgave i et spesialisert fagområde.

Ta en titt gjennom PhD i Tsjekkia programmene nedenfor og finn det neste trinnet i din akademiske og profesjonelle karriere!

treff Filter

Doktorsektorsøkonomi og økonomi i bedrifter

Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management
Campus Heltid studier 4 år September 2019 Tsjekkia Praha-Suchdol

Det antas at kandidaten mester de teoretiske grunnlagene til studieområdet, de grunnleggende metodene for vitenskapelig arbeid innen studieområdet og de grunnleggende former for permanent samling av verdensomspennende kunnskap innen studieretningen for livslang læring. Nyutdannede skal kunne designe beskrivende og normative økonomiske modeller av økonomiske prosesser på makro og mikroøkonomisk nivå og samle relevante dokumenter som trengs for formalisering. Videre antas evnen til generalisering av vitenskapelig kunnskap i form av økonomiske lover sammen med deres anvendelse i tolkningen av spesifikke økonomiske oppgaver for å fremme en bærekraftig utvikling.

PhD i filosofi

Palacky University
Campus Heltid studier Deltid 3 år September 2019 Tsjekkia Olomouc + 1 fler

Doktorgradsstudium i filosofi (P6101) er en full-time eller en distansert studium i tre år. I spesielle tilfeller er det mulig å be om en forkorting, avbrudd eller forlengelse. Studiet er modulbasert med en kreditt system.

Ph.D. I Anvendt Mekanikk

Technical University of Liberec
Campus Heltid studier Deltid 4 år September 2019 Tsjekkia Liberec + 1 fler

Doktorgradsprogrammet Applied Mechanics er fokusert på uavhengige vitenskapelige og forskningsprosjekter innen mekanikk. Målet er å produsere høyt utdannede og kreative kandidater som er i stand til å delta i vitenskapelig, forsknings- og profesjonell bruk av mekanikkloven i maskinteknikk.

PhD i internasjonale relasjoner og europeiske studier

Metropolitan University Prague
Campus Heltid studier Deltid 3 år Kontakt skolen Tsjekkia Prague + 1 fler

Treårig doktorgradsstudium i internasjonale relasjoner og europeiske studier utført ved Metropolitan University Prague ( MUP ) i samarbeid med Institute of International Relations i Praha (IIR) innenfor rammen av International Territorial Studies-programmet

PhD i filosofi

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Tsjekkia Hradec Kralove

Det filosofiske fakultet ved universitetet i Hradec Králové tilbyr en Ph.D. Grad som kan forfølges i heltidsstudie. Ph.D. Programmet er utviklet for studenter som har oppnådd en mastergrad i filosofi og relaterte studiefag.

Phd informasjon og kunnskap

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Tsjekkia Hradec Kralove

The Graduate av doktorgradsstudium i informasjons- og kunnskapsforvaltning er en teoretisk godt forberedt profesjonell stand til konseptuell tenkning. Han er i stand til å analysere informasjon og kunnskapsbehovet i organisasjoner, design og styre utviklingen av systemer effektivt støtter selskapet knowldege.

Phd kjemi didaktikk

University of Hradec Králové, Faculty of Science
Campus Heltid studier September 2019 Tsjekkia Hradec Kralove

Doktorgradsstudie på kjemi fagdidaktikk er kulminasjonen av tre-lags universitetsutdanning. Er en målrettet forankring i forskningsaktiviteter med fokus på undervisning og læring kjemi, som er basert på dypere kunnskap om kjemi didaktikk og av det aktuelle området i kjemi, pedagogikk, psykologi, informatikk og andre disipliner, for å lære metoder for vitenskapelig arbeid i de nevnte feltene, og vil bidra vesentlig til en omfattende forbedring av arbeidet med kjemi lærere på ulike nivåer i utdanningssystemet, eksperter på pensum etablering og sin vurdering i samsvar med gjeldende vitenskapelig kunnskap og forskning.

PhD i sivilingeniør

Brno University of Technology
Campus Heltid studier 4 år September 2019 Tsjekkia Brno

Forkortelse: PST; Studiets lengde: 4 år; Program: Bygg og anlegg; Fakultet: Fakultet for ingeniørfag; etc.

Phd i internasjonale relasjoner

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)
Campus Heltid studier 4 - 8 år Kontakt skolen Tsjekkia Prague

Doktorgradsstudier ved FSS er primært forskningsbasert. Imidlertid er elevene også ventet å delta på et visst antall graduate seminarer og forelesninger (nøyaktig antall avhenger emnet), så det er ikke mulig for studenter å fullføre sin doktorgrad ved forskning alene.

PhD i utdanning

Masaryk University Faculty of Arts
Campus Heltid studier 4 finn din doctor juris Kontakt skolen Tsjekkia Brno

Målet med dette doktorgradsstudiet er å forberede lærde innen utdanning. En utdannet doktorgradsstudium i utdanning er kvalifisert til selvstendig å utføre høyt spesialiserte vitenskapelige og forskningsaktiviteter på utdanningsområdet.

PhD i semiotikk og kommunikasjonsfilosofi

Faculty of Humanities, Charles University
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague 5 + 1 fler

Doktorgradsprogrammet Semiotikk og kommunikasjonsfilosofi gir den krevende opplæringen nødvendig for kvalifisert filosofisk og semiotisk forskning i kommunikasjon, evolusjon, endringer og relasjoner med andre sosiale sfærer. Studieretningen er tverrfaglig. Hensikten er å studere kommunikasjonsstrategier, deres sosiale antagelser og deres effekter. Feltet er oppfattet teoretisk, men kandidaten kan også få tilgang til praktiske prosesser fordi det bidrar til å bedre forstå rollen som semiosi i massemediekommunikasjonsprosessen. Studentene oppfordres til å bygge på de tradisjonelle linjene for utforskning av både verdens og tsjekkisk semiotikk og kommunikasjonsfilosofi for å skaffe seg den nyeste teoretiske kunnskapen og utvikle dem kreativt.

PhD i biomekanikk

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

Biomekanikk er et tverrfaglig naturfag som, basert på kunnskapen om anatomi og biokjemi, omhandler den mekaniske strukturen og mekaniske oppførselen til levende systemer og deres gjensidige mekaniske interaksjoner. En biofysisk og ingeniør metodologisk tilnærming til oppgaveløsning støttes der med stor grad av kunnskap om biologisk natur. Forskningen utføres på ulike nivåer av forskjell, alt fra mikromekanikk (celle nivå) til levende makrosystemer (f.eks. Human biomekanikk). Anvendelser av biomekanikk kan oppstå på en rekke områder av vitenskap og faglig virksomhet.

PhD i matematisk og datamodellering

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

Det er et tverrfaglig studieprogram som forbinder klassisk fysikk (spesielt kontinuermekanikk og termodynamikk) med matematisk analyse og numerisk matematikk. Studenten skal gå gjennom konstruksjonen eller forståelsen av den fysiske modellen, dens matematiske analyse opp til sin numeriske løsning.

Doktorgradsstudium (ph.d.)

University of Economics Prague -Faculty of International Relations
Campus Heltid studier Deltid 3 år Kontakt skolen Tsjekkia Prague + 1 fler

Doktorgradsstudier ved Fakultet for internasjonale relasjoner ta tre år og studentene er tildelt, etter vellykket gjennomføring av kurset, graden ...

PhD i sosiologi

Charles University Faculty of Arts
Kombinert nett & campus Heltid studier 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague

Nyutdannede har en bred oversikt over sentrale problemstillinger i dagens sosiologiske teori og metodikk, en grundig grunnlegging i et bredt spekter av analytiske metoder for kvantitativ og kvalitativ forskning, samt evnen til å bruke og kombinere disse prosedyrene. De er i stand til å formulere og løse krevende forskningsspørsmål, angi relevante hypoteser, finne passende løsningsmetoder og formulere relevante ekspertuttalelser. Nyutdannede kan søke sysselsetting som forskere og universitetslærere, samt i spesialist- og lederstillinger i både stat og næringsliv.