PHDSTUDIES.NO

Beste PhDs i Tsjekkia 2019

Den tsjekkiske republikk fortsetter å tiltrekke seg studenter fra hele verden for etterutdanning. Ikke bare Tsjekkia har gode universiteter og akademiske programmer, er det et helt nydelig land som har mye å tilby internasjonale studenter. Studentene arbeider med en doktorgrad i Tsjekkia har så mye å oppleve, slik som spennende byer, fantastisk arkitektur, historiske severdigheter, museer, en pulserende befolkning, interessant kultur, og listen fortsetter.

Det er flere verdensklasse akademiske institusjoner som tilbyr PhD i Tsjekkia programmer. Programmene er utfordrende og krever studenter å være kompetent, uavhengig tenkere og har de nødvendige forutsetninger for programmet. Potensielle PhD i Tsjekkia studenter kan forvente en læreplan som omfatter strenge kurs så vel som selvstendig forskningsarbeid under veiledning av fakultetet.Nyutdannede er tildelt PhD i Tsjekkia etter vellykket gjennomføring av en avhandling eller masteroppgave i et spesialisert fagområde.

Ta en titt gjennom PhD i Tsjekkia programmene nedenfor og finn det neste trinnet i din akademiske og profesjonelle karriere!

treff Filter

PhD i filosofi

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Tsjekkia Hradec Kralove

Det filosofiske fakultet ved universitetet i Hradec Králové tilbyr en Ph.D. Grad som kan forfølges i heltidsstudie. Ph.D. Programmet er utviklet for studenter som har oppnådd en mastergrad i filosofi og relaterte studiefag.

Doktorsektorsøkonomi og økonomi i bedrifter

Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management
Campus Heltid studier 4 år September 2019 Tsjekkia Praha-Suchdol

Det antas at kandidaten mester de teoretiske grunnlagene til studieområdet, de grunnleggende metodene for vitenskapelig arbeid innen studieområdet og de grunnleggende former for permanent samling av verdensomspennende kunnskap innen studieretningen for livslang læring. Nyutdannede skal kunne designe beskrivende og normative økonomiske modeller av økonomiske prosesser på makro og mikroøkonomisk nivå og samle relevante dokumenter som trengs for formalisering. Videre antas evnen til generalisering av vitenskapelig kunnskap i form av økonomiske lover sammen med deres anvendelse i tolkningen av spesifikke økonomiske oppgaver for å fremme en bærekraftig utvikling.

Phd informasjon og kunnskap

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Tsjekkia Hradec Kralove

The Graduate av doktorgradsstudium i informasjons- og kunnskapsforvaltning er en teoretisk godt forberedt profesjonell stand til konseptuell tenkning. Han er i stand til å analysere informasjon og kunnskapsbehovet i organisasjoner, design og styre utviklingen av systemer effektivt støtter selskapet knowldege.

Phd kjemi didaktikk

University of Hradec Králové, Faculty of Science
Campus Heltid studier September 2019 Tsjekkia Hradec Kralove

Doktorgradsstudie på kjemi fagdidaktikk er kulminasjonen av tre-lags universitetsutdanning. Er en målrettet forankring i forskningsaktiviteter med fokus på undervisning og læring kjemi, som er basert på dypere kunnskap om kjemi didaktikk og av det aktuelle området i kjemi, pedagogikk, psykologi, informatikk og andre disipliner, for å lære metoder for vitenskapelig arbeid i de nevnte feltene, og vil bidra vesentlig til en omfattende forbedring av arbeidet med kjemi lærere på ulike nivåer i utdanningssystemet, eksperter på pensum etablering og sin vurdering i samsvar med gjeldende vitenskapelig kunnskap og forskning.

PhD økonomi og ledelse (engelsk)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 3 år September 2019 Tsjekkia Prague + 2 fler

I filosofi for bedriftsøkonomi og ledelse er doktorgradsstudentens forskningsaktiviteter fokusert på temaer som den nye teorien i den økonomiske organisasjonen;

Ph.D. i økonomi og ledelse

Technical University of Liberec
Campus Heltid studier Deltid 4 år September 2019 Tsjekkia Liberec + 1 fler

Dette programmet utruster studentene med ekspertvitenskap innen bedriftsadministrasjon og ledelse, som fokuserer på atferd og ledelse av bedrifter i et globalt miljø med hensyn til innovasjon og nye verktøy for bedriftsfinansiering.

Phd i statsvitenskap

Palacky University
Campus Heltid studier 3 år September 2019 Tsjekkia Olomouc

Programmet har en imponerende stab som omfatter statsvitere, sosiale og politiske teoretikere og historikere. Internasjonale og tverrfaglige forskningsprosjekter og samarbeid blir jevnlig foretatt og ansatte er støttet å bygge på

PhD i teknisk vitenskap i ingeniørfag

Brno University of Technology
Campus Heltid studier Deltid 4 år September 2019 Tsjekkia Brno + 1 fler

Målet med doktorgradsstudiet er å gi fremragende utdannet fra MSc-studiet med en spesialisert høyskoleutdanning på høyeste nivå innen enkelte fagområder.

PhD i internasjonale relasjoner og europeiske studier

Metropolitan University Prague
Campus Heltid studier Deltid 3 år Kontakt skolen Tsjekkia Prague + 1 fler

Treårig doktorgradsstudium i internasjonale relasjoner og europeiske studier utført ved Metropolitan University Prague ( MUP ) i samarbeid med Institute of International Relations i Praha (IIR) innenfor rammen av International Territorial Studies-programmet

Doktorgradsstudium (ph.d.)

University of Economics Prague -Faculty of International Relations
Campus Heltid studier Deltid 3 år Kontakt skolen Tsjekkia Prague + 1 fler

Doktorgradsstudier ved Fakultet for internasjonale relasjoner ta tre år og studentene er tildelt, etter vellykket gjennomføring av kurset, graden ...

PhD i antropologi

Charles University Third Faculty of Medicine
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

Målet med studien er å forberede studentene på vitenskapelig forskningsarbeid på nivå som samsvarer med dagens vitenskapelige krav. I den nye studien integrerer konseptet fysisk antropologi, inkludert genetikk, økologi og etologi, den sosiokulturelle antropologien i en helhetlig tilnærming til studiet av mennesker og populasjoner. Oppgaven med å lære generelt er å lære de teoretiske grunnene til feltet og å mestre teknikkene og metodikken for vitenskapelig forskningsarbeid.

PhD i bioteknologi

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus Heltid studier Deltid 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

Målet med doktorgradsstudiet er å forberede kandidater med evnen til selvstendig kreativt arbeid og dyp kunnskap innen bioteknologi og andre relaterte fag.

PhD i medisinsk psykologi og psykopatologi

Charles University First Faculty of Medicine
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

Doktorgradsstudiet "Medisinsk psykologi og psykopatologi" er engasjert i grunnleggende og anvendt forskning i biopsykososiale relasjoner. Den foreslåtte studien åpner opp muligheter for tverrfaglig doktorgradsstudier, ikke bare for medisinske skoleseksamenter, samt kandidater fra psykologi og andre relaterte fag.

PhD i hussitt teologi

Charles University Hussite Theological Faculty
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

Doktorgradsutvalget "Teologi", grenen av studie "Hussite theology" med en standard studietid på fire år, forbereder studentene for selvstendig vitenskapelig forskning og selvstendig kreativ virksomhet innen teologiområdet. Studien gir studentene mulighet til å spesialisere seg etter sin individuelle studieplan. Studienavnet gir kunnskap om hermeneutiske tilnærminger og anvender dem i den moderne teologiske diskursen og også i dialogen med konfessjonelle tilnærminger til andre teologiske systemer. Emnet for studiene er et teologisk kompendium tolket i løpet av hussittteologien. Målet med studiene er et vitenskapelig utarbeidelse av førsteklasses eksperter som er i stand til uavhengig vitenskapelig arbeid innen teologiområdet. Grenen er samtidig rettet mot bevissthet om det faktum at fra begynnelsen er det et forsøk på ny forståelse og ny tolkning av grunnleggende teologiske forestillinger. Dermed er grenen i sammenheng med andre begreper som overvinde en metafysisk oppfatning av verden. Det handler om de viktigste spørsmålene om den kristne troen og Kristus som er tilstede i denne verden. Studentene i avdelingen har fått mulighet til å lære hvordan spørsmålene praktisk talt manifesteres i dagens samfunnsvitenskap i kirken også.

PhD i fysisk geografi og geoøkologi

Charles University Faculty of Science
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier 4 år Oktober 2019 Tsjekkia Prague + 1 fler

Post-graduate studiefaget "Fysisk geografi" knytter seg til studiet emnet med samme navn. I sin spesialisering omfatter studiet emnet hele spekteret av fysisk geografi: a) Den utvikler individuelle grunnleggende vitenskapelige disipliner som studerer delsystemer av landskapssfæren: Geomorfologi og palaeogeografi av kvaternær, klimatologi og meteorologi, hydrologi, biogeografi, pedogeografi , og geoecology. b) Det er opptatt av syntesen av det geografiske miljøet, sikret av komplekse fysiske geografi. Foruten forholdet mellom naturlige komponenter i det geografiske miljøet, dekker det også samspill mellom fysisk-geografiske og sosialøkonomiske sfærer.