Filter
PhD
Italia Studietype: Alle Pacing: Alle

Søk PhD programmer i Teknologiinnovasjon i Italia

Den mest populære doktorgrad er Doctor of Philosophy eller Ph.D. Ph.Ds og andre studier doktorgrader forberede graduate student å lansere nye planer som legger til felles kunnskapsbase på feltet. Kandidater til og innehavere av doktorgrad søker ofte yrker som professorer og forskere, men mange også gå videre til ulike roller i de veldedige, offentlige og privat sektor.

Feltet for teknologiinnovasjon er dedikert til å finne banebrytende måter å anvende eksisterende og nye teknologier på. Opplæringsprogrammer bruker ofte en tverrfaglig tilnærming til opplæring, oppfordrer elevene til å tenke kreativt og utvikle unike ideer.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

PhD i Teknologiinnovasjon i Italia

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Resultater i Teknologiinnovasjon, Italia

Grader
Beliggenhet
Italia
Studietype
Pacing
Other options within this field of study:
Scuola Superiore Sant'Anna

Den internasjonale doktorgradsstudiet i Emerging Digital Technologies er en full-time, obligatorisk oppmøte, treårig boligprogram med sterkt tverrfaglig konnotasjon, som ... [+]

Søknadsfrist: 30 juni 2015

Offentliggjøring av listen over de som er valgt for intervju: av 16 juli 2015

Intervjuer: fra 20 til 24 juli 2015 The International doktorgradsstudiet i Emerging Digital Technologies er en full-time, obligatorisk oppmøte, treårig bolig program med svært tverrfaglig konnotasjon, som involverer strukturerte kurs og veiledet forskning gir en original avhandling som skal diskuteres i en offentlig eksamen. Studentene kan spesialisere seg i ett av følgende læreplaner:

Embedded Systems, med vekt på sanntidssystemer og ressursforvaltning. Perceptual Robotics, med vekt på telerobotics, kognitive robotikk og virtuelle miljøer. Fotoniske Technologies, spesielt henvise til fotoniske integrerte kretser, sensorer, kommunikasjon og nettverk. Kandidater som innehar en Master of Science (MSc) eller lignende faglig kompetanse hentes fra utlandet kan ta del i utvelgelsesprosessen for opptak til kurset. ... [-]
Italia Pisa
October 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk