PHDSTUDIES

Fjernundervisning PhDs i Teknologi på Kypros 2020

Doktorgrads kan variere avhengig av institusjonen og land der den er tildelt. De fleste forskere forfølge en PhD på grunn av sterk motivasjon for å bidra til det akademiske miljøet samt ekte nysgjerrighet om deres valgte fagområde. 

 

Selv om teknologien kan virke som en moderne utvikling, har mennesker brukt teknologi siden de begynte å konvertere naturressurser til verktøy. For eksempel, kan forståelsen av brann og dens anvendelse i forhistorisk koke betraktes som en fasett av teknologi.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Kypros ligger i det nordøstre hjørnet av Middelhavet. Det er den tredje største øya i Middelhavet. Kypros er kjent for å være fødestedet til Afrodite (Venus), den greske gudinnen for kjærlighet.

Fjernundervisning PhD i Teknologi på Kypros

4 Resultater i Teknologi, Kypros, Fjernundervisning Filter

Phd i informasjon og teknologi

Unicaf University (MW)
PhD
<
Heltid studier
<
Deltid
Engelsk
Campus
Nettstudier

Målet med PhD-programmet er å forberede neste generasjon ledende forskere. Doktorgradsutdanningen er et selvstendig forskerutdanningsprogram, støttet av et team av veiledere s ...

Les mer

PhD i datavitenskap

The Cyprus Institute
PhD
okt. 2020
<
Heltid studier
<
3 år
15 april 2020
Engelsk
Campus

Det fullstendige navnet på den endelige graden er Doctor of Philosophy in Computational Sciences. Programmet skal utdanne studenter og utføre betydelig forskning innen datavit ...

Les mer

Doktorgrad i informasjons- og kommunikasjonssystemer

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
PhD
<
Heltid studier
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;8 år
Gresk
Nettstudier

Doktorgradsprogrammet "Informasjons- og kommunikasjonssystemer" har som hovedoppgave forskning i problemstillinger knyttet til informasjons- og kommunikasjonssystemer.

Les mer

Phd i databehandling / informatikk

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου Κύπρου
PhD
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Den doktorgrad i databehandling / informatikk gir de fremtidige PhD erne med de nødvendige ferdigheter og evner til å bli vellykkede akademikere som viser en fremragende forsk ...

Les mer