$close

Filtre

Se resultater

Deltid Doktorgradstudier i Teknisk design i Tsjekkia 2022

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege. I feltet for engineering design, er kunnskap kombinert fra en rekke områder og produserer funksjonelle design. Avhengig av programmet, kan studentene lære å integrere elektro, mekanisk og elektronisk teknologi i et enkelt produkt… Les mer

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

I feltet for engineering design, er kunnskap kombinert fra en rekke områder og produserer funksjonelle design. Avhengig av programmet, kan studentene lære å integrere elektro, mekanisk og elektronisk teknologi i et enkelt produkt.

Tsjekkia har en veletablert og forskningsbasert universitetsutdanning. Dette har gjort læring ini Praha en avholdt pensum 's i Europa siden det dyrker ånden av kreativitet og innovasjon blant studentene.

Deltid PhD program i Teknisk design i Tsjekkia

Minimér
Les mer om å studere i Tsjekkia
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Technical University of Liberec
Liberec, Tsjekkia

Doktorgradsstudiet Maskiner og utstyrsdesign er fokusert på uavhengige vitenskapelige og forskningsprosjekter innen design av maskiner og utstyr.

Doktorgradsstudiet Maskiner og utstyrsdesign er fokusert på uavhengige vitenskapelige og forskningsprosjekter innen design av maskiner og utstyr. -
PhD
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
sep. 2022
Campus