$close

Filtre

Se resultater

Deltid PhD programmer i Teknisk design 2022 Europa

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning. I feltet for engineering design, er kunnskap kombinert fra en rekke områder og produserer funksjonelle design. Avhengig av programmet, kan studentene lære å integrere elektro, mekanisk og elektronisk teknologi i et enkelt produkt.I alt er det over 4… Les mer

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

I feltet for engineering design, er kunnskap kombinert fra en rekke områder og produserer funksjonelle design. Avhengig av programmet, kan studentene lære å integrere elektro, mekanisk og elektronisk teknologi i et enkelt produkt.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

PhD program Deltid i Teknisk design Europa

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
MSc
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Technical University of Liberec
Liberec, Tsjekkia

Doktorgradsstudiet Maskiner og utstyrsdesign er fokusert på uavhengige vitenskapelige og forskningsprosjekter innen design av maskiner og utstyr.

Doktorgradsstudiet Maskiner og utstyrsdesign er fokusert på uavhengige vitenskapelige og forskningsprosjekter innen design av maskiner og utstyr. -
PhD
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
sep. 2022
Campus