$close

Filtre

Se resultater

Deltid PhDs i Teknisk design 2022

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne. Prosjekterings er et utfordrende område som kombinerer design teknologier, ledelse og service samhandling. Eksempler på kurs som tilbys er design statistikk, industri og maskinteknikk, designhistorie,… Les mer

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.

Prosjekterings er et utfordrende område som kombinerer design teknologier, ledelse og service samhandling. Eksempler på kurs som tilbys er design statistikk, industri og maskinteknikk, designhistorie, bygg- og design strategier, og sosiale og menneskelige faktorer.

Deltid PhD program i Teknisk design

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Technical University of Liberec
Liberec, Tsjekkia

Doktorgradsstudiet Maskiner og utstyrsdesign er fokusert på uavhengige vitenskapelige og forskningsprosjekter innen design av maskiner og utstyr.

Doktorgradsstudiet Maskiner og utstyrsdesign er fokusert på uavhengige vitenskapelige og forskningsprosjekter innen design av maskiner og utstyr. -
PhD
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
sep. 2022
Campus