Filter
PhD
Thailand Studietype: Alle Pacing: Alle

Finn Doktorgradstudier i Technology i Thailand

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.

Et program i teknologi kan avsløre avhengigheten av maskiner, elektriske enheter og dataprogramvare og bidra til å løse menneskelige utfordringer. En studie av denne art kan gi grunnleggende instruksjon i de ulike næringene som bygger på teknologiske fremskritt, samt å introdusere studenter til nye utviklinger på feltet.

Thailand (ประเทศไทย), offisielt Kongeriket Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) er et land i Sørøst-Asia med land mot Andamanhavet og Gulf of Thailand. Hovedstaden Bangkok er i starten av mange besøkende 'ruter, og mens en moderne by, den har en rik kulturarv.

PhD i Technology i Thailand

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Resultater i Technology, Thailand

Other options within this field of study:
Asian University Thailand

Ph.d.-doktorgradsprogrammet i teknologi vil primært fokusere på kreativ forskning. Graduate studenter har mulighet til å jobbe tett med fakultetets medlemmer på et bredt ... [+]

Doktor i filosofi i teknologi

Vår Ph.D. Program i teknologi vil først og fremst fokusere på kreativ forskning. Graduate studenter har mulighet til å jobbe tett med fakultetets medlemmer på et bredt spekter av spennende forskningsprosjekter. Utmerkede muligheter er tilgjengelige for studenter å bli nedsenket i et levende forskningskrevende miljø.

Ph.d.-doktorgradsprogrammet i teknologi vil primært fokusere på kreativ forskning. Graduate studenter har mulighet til å jobbe tett med fakultetets medlemmer på et bredt spekter av spennende forskningsprosjekter. Utmerkede muligheter er tilgjengelig for studenter å bli nedsenket i et levende forskningskrevende miljø. Målet med dette programmet er å skape ny kunnskap som er nødvendig for utviklingen av land i regionen, og forberede kandidatstudenter på utfordrende karrierer i industri / akademia / forskning og utvikling (FoU) organisasjoner i verdensøkonomien.... [-]

Thailand Pattaya City Bangkok
June 2019
Heltid studier
3 - 5 år
Campus
Les mer på norsk