PHDSTUDIES

3 PhD programmer i TESOL 2020/2021

En doktorgrad er en globalt anerkjent praktisk akademisk grad tildelt av høyere utdanningsinstitusjoner og universiteter for å forskere sende en avhandling basert på original og omfattende forskning i et valgt felt. Studenter som håper å dette nivået arbeidet med en mentor for å utvikle et forskningsprosjekt på et gitt emne.

Hva er en PhD i TESOL? Programmet er ideelt for praktiserende lærere til å lære mer om å forske og bruke utdanning teori i yrket av undervisning engelsk til høyttalere på andre språk. Den er utformet for å forberede høyere utdanning veiledere, ESL lærere, forskere, lærerutdannere, pensum utviklere og administratorer for yrker i et utviklende bransje. Program Fokus har anvendt ESL og EFL forskning, pensum og materiell utvikling, lærerutdanning, integrering av teknologi i ESL, TESOL metode og teori, og psycholinguistic, sosiolingvistiske og kulturelle faktorer av andre språktilegnelse.

Fordelene med en TESOL doktorgrad inkluderer anskaffe evnen til å vurdere forskning, utvikle en dypere forståelse av rollen til lingvistikk, og fremme effekten av kulturelle og sosiale faktorer i undervisningen andrespråk.

Kostnader for ph.d.-utdanningen varierer mellom institusjoner. Studenter som er interessert i å melde deg på en TESOL doktorgrad bør forskning de ulike programmer tilgjengelig og be om kostnads ​​forventninger fra enkeltskoler.

Nyutdannede tjene en TESOL doktorgrad kan forvente å finne en rekke ulike karrieremuligheter i høyere utdanning. Men det er mange andre yrker for studenter til å utforske. Disse inkluderer innleggelser spesialist, sentrum administrerende direktør, faglig leder, innleggelser manager, faglig utvikling overbetjent, språk spesialist, og politikk og kommunikasjon administrator. Andre kan vurdere faglige rådgivning, veiledning, eller skriving og redigering lærebøker eller fagplan.

På grunn av den høye etterspørselen etter TESOL PhD-programmer, mange internasjonale alternativer er tilgjengelige. Avstand læringsplattformer er fleksibel og praktisk for dagens travle forretningsfolk. For å komme i gang, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

 

3 Resultater i TESOL Filter

PhD i TESOL Research

University of Stirling
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
36&nbsp;-&nbsp;96 måneder
Engelsk
Campus

Dette PhD-kurset er helt dedikert til TESOL Research. Denne doktorgrad vil være av interesse for de som har bakgrunn i språk, lingvistikk, anvendt lingvistikk eller et beslekt ...

Les mer

PhD i undervisning i engelsk som fremmedspråk (TEFL)

University of Tehran, Kish International Campus
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

PhD-programmet i TEFL er designet for de studentene som er villige til å fremme sin pedagogiske kunnskap i engelsk språkundervisning, forskningsmetoder, interkulturell kommuni ...

Les mer

Online lege i utdanning i tesol (ed.d.)

Anaheim University Online
PhD
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Nettstudier

Tjen din akkrediterte doktorgrad ved å undervise engelsk til høyttalere av andre språk (Ed.D. i TESOL) online mens du studerer ansikt til ansikt med Anaheim Universitys global ...

Les mer