Filter
PhD
Spania Studietype: Alle Pacing: Deltid

Deltid PhD studier i Strategi i Spania 2020

Tjene en Ph.D. krever utvidet studie og intens mental anstrengelse. En doktorgrad er en akademisk studie der du konsentrere deg for fire til seks år etter å få din mastergrad, og som fører, hvis det lykkes, til en doktorgrad, den høyeste akademiske grad.

Strategi studier er gode til å forfølge for folk som ønsker å lære om hvordan du kan ta de beste beslutningene om ressurser. Fordi bedriftens beslutningsprosesser er en viktig prosess, kan enkeltpersoner utforske i dybden de strategiske prinsippene som styrer valget å gjøre.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Deltid PhD program i Strategi i Spania

Les mer Minimér

1 Resultater i Strategi, Spania

Andre valg innen dette fagområdet:
Universidade da Coruña

Det offisielle programmet Interuniversity PhD i økonomisk analyse og Business Strategy reflekterer den hensikt å integrere i et enkelt program doktorgrads forskere fra ul ... [+]

Introduksjon

Det offisielle programmet Interuniversity PhD i økonomisk analyse og Business Strategy Det gjenspeiler den hensikt å integrere i et enkelt program doktorgrads forskere fra ulike områder av økonomi og ved Fakultet for økonomi og Business Administration fra University of Coruña, Santiago de Compostela og Vigo, drive forskning av påviste kvalitet publikasjoner i vitenskapelige tidsskrifter av internasjonal prestisje. Målet er å utdanne forskere i stand til å publisere sitt arbeid i vitenskapelige tidsskrifter som finnes i Journal of Citation Report (JCR). Følgelig, et mål å produsere studenter som er i stand til å håndtere med letthet teoretiske modeller og har den kompetansen som trengs for å bruke økonometriske teknikker som tillater dem å få informasjon testbar empiriske økonomiske data.... [-]

Spania En Coruña
September 2020
Spansk
Deltid
3 - 5 år
Campus
Les mer på norsk