close

Filtre

Se resultater

PhD studier i Chatham i Storbritannia 2020/2021

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer:… Les mer

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Chatham ligger i Kent, så de fleste av innbyggerne går til Mid-Kent College og University College for Creative Arts (tidligere Kent Institute of Art & Design). Imidlertid er ingen av disse ligger direkte i Chatham.

PhD studier i Chatham i Storbritannia

Minimér
format_list_bulleted Filtre
University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
Chatham , Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Vårt forskningsprogram gir deg muligheten til å blande med komponister, lyddesignere, teknologer, etnomusikologer og teoretikere.

Vårt forskningsprogram gir deg muligheten til å blande med komponister, lyddesignere, teknologer, etnomusikologer og teoretikere. -
PhD
Fulltid
Deltid
3 - 6 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter