PHDSTUDIES

PhDs i Brighton i Storbritannia 2020

En PhD, også kjent som en Doctor of Philosophy grad, er en doktorgrad tildelt av et universitet til akademiker som har møtt alle nødvendige kvalifikasjoner og kan nå betraktes som en lege i hans eller hennes fagfelt.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Brighton er byen hvor over en tredjedel av befolkningen gjør studenter i dag tatt i høyere utdanning. Det er fem offentlige høgskoler og universiteter, hvorav de fleste også har studiesteder utenfor Brighton.

PhD studier i Brighton i Storbritannia

treff Filter

PhD av forskning

Institute of Development Studies
PhD
sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Campus

Institute of Development Studies (IDS) er i forkant av utviklingen. Studentene våre kommer fra hele verden og er forent i deres forpliktelse til å omforme tilnærminger til ret ...

Les mer