PHDSTUDIES

PhD studier i Bradford i Storbritannia 2020/2021

Tjene en Ph.D. krever utvidet studie og intens mental anstrengelse. En doktorgrad er en akademisk studie der du konsentrere deg for fire til seks år etter å få din mastergrad, og som fører, hvis det lykkes, til en doktorgrad, den høyeste akademiske grad.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Bradford har fem institusjoner for høyere utdanning og nylig har blitt rost av Ofsted for deres skolegang prestasjoner. Det er også National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall Museum og et kunstgalleri kalt Bradford en Gallery.

PhDs i Bradford i Storbritannia

treff Filter

PhD (Juridisk Skole)

University of Bradford
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;7 år
Engelsk
Campus

Vår lov PhD-program lar deg utføre juridisk forskning under tilsyn av vårt internasjonale, erfarne og høyt engasjerte fakultet.

Les mer

PhD (Handelshøyskolen)

University of Bradford
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;7 år
Engelsk
Campus

Du vil utføre forskning under oppsyn av vårt internasjonale, erfarne og høyt engasjerte fakultet. I tillegg til å bli overvåket av to veletablerte forskere, vil du delta i for ...

Les mer

PhD (samfunnsvitenskapelige fakultet)

University of Bradford
PhD
okt. 2020
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Forskningsområdene er kun brede indikatorer, og våre ansatte legger stor butikk ved kreative og innovative tilnærminger til spørsmål om de er roman eller kjent - og til intell ...

Les mer