close

Filtre

Se resultater

Doktorgradstudier i Språkundervisning Asia 2020/2021

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning. For erfarne lærere med interesse for pedagogiske tilnærminger til undervisning i fremmedspråk, er studiet av språkundervisning ofte fokusert på de mest effektive og effektive metodene for å hjelpe studenter med å skaffe seg et andre språk.Stude… Les mer

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

For erfarne lærere med interesse for pedagogiske tilnærminger til undervisning i fremmedspråk, er studiet av språkundervisning ofte fokusert på de mest effektive og effektive metodene for å hjelpe studenter med å skaffe seg et andre språk.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

PhD program i Språkundervisning Asia

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
The Hong Kong Polytechnic University Department of English
Hong Kong , Hongkong

Denne ordningen gir studenter fra hele verden muligheten til å studere for en doktorgrad i et av Hongkongs høyt rangerte universiteter.

Denne ordningen gir studenter fra hele verden muligheten til å studere for en doktorgrad i et av Hongkongs høyt rangerte universiteter. -
PhD
Fulltid
3 år
Engelsk
sep. 2021
01 des. 2020
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre