PHDSTUDIES

PhDs i Sosial bærekraft 2020/2021

En PhD blir tildelt personer som har demonstrert sin avanserte kunnskap i et valgt studieområde. For å oppnå graden, må enkeltpersoner fullføre en avhandling basert på opprinnelig forskning i et spesialisert studieområde.

Hva er en doktorgrad i sosiale bærekraftstudier? Dette programmet er laget for å forberede studentene på en karriere innen en rekke områder som utdanning, sosial rettferdighet, administrativ ledelse og utdanning. I løpet av dette programmet kan studentene lære om bærekraftig praksis ved å utføre forskning og læring på tvers av disipliner, nasjonaliteter og kultur. Kursene kan omfavne en mer global visjon for bærekraftig praksis, men enkelte instruktører kan velge å fokusere på miljøspørsmål som de er knyttet til en nasjon. I løpet av studiet kan studentene utvikle en dypere forståelse av forholdet mellom natur, mennesker og økonomi.

Nyutdannede fra dette programmet har en tendens til å være godt avrundet og kan ha en rekke tverrfaglige ferdigheter og attributter som kritisk tenkning, medfølende beslutningstaking og sterke forskningsegenskaper. Hver av disse ferdighetene er overførbar og kan hjelpe enkeltpersoner til å utøve personlig ansvar i en rekke situasjoner.

Kostnaden for en doktorgrad varierer drastisk, og enkeltpersoner kan forvente plasseringen av deres valgte skole og varigheten av programmet for å påvirke den totale kostnaden for undervisning. Enkeltpersoner bør gjennomføre sin forskning før de søker på et program.

Det er et økende behov for bærekraftseksperter, og kandidater fra programmet kan finne ut at det ikke er mangel på jobbmuligheter. Bransjer som kan ha nytte av en person med doktorgrad i samfunnsstudier, kan omfatte regjeringen, utdanning, produksjon, næringsliv, internasjonale relasjoner, offentlig forvaltning, parker og rekreasjon og grønn industri. De som har en slik grad, kan finne seg å bli miljøpolitiske direktører, internasjonale korrespondansekommunikatorer, ledere og revisorer.

Flere læringsinstitusjoner begynner å tilby bærekraftig studier, men hvor en elev til slutt kommer til slutt avhenger av plassering og budsjett. Online kurs er praktisk fordi enkeltpersoner kan fortsette å jobbe mens de lærer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

1 Resultater i Sosial bærekraft Filter

Phd i utdanning (med fokus på pedagogisk bærekraft)

Nipissing University
PhD
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Jordet i sammenheng med en post-moderne samfunn, og erkjenner betydningen av flere perspektiver, dette Ph.D. program i Educational Bærekraft skal forberede studentene fra en r ...

Les mer