close

Filtre

Se resultater

Doktorgradstudier i Prosjektforvaltning i Honduras

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning. Prosjektledere kan finnes i mange ulike bransjer som byggefirmaer og kommunale myndigheter. Når som helst en stor organisasjon initierer et prosjekt som krever koordinering mellom flere avdelinger, kan prosjektledelse være en stor ressurs for å hold… Les mer

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Prosjektledere kan finnes i mange ulike bransjer som byggefirmaer og kommunale myndigheter. Når som helst en stor organisasjon initierer et prosjekt som krever koordinering mellom flere avdelinger, kan prosjektledelse være en stor ressurs for å holde prosjektet knirkefritt og etter planen.

Honduras er en innbydende land å forfølge universitetsstudier for alle som søker en variert erfaring. Honduras er en blanding av spansk, karibiske og afrikanske kulturer og er hjem til 14 universiteter.

PhD i Prosjektforvaltning i Honduras

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
ADEN Tegucigalpa
Tegucigalpa, Honduras

Overfor utfordringer til den nye ledere for suksess og bærekraftige virksomheter

Overfor utfordringer til den nye ledere for suksess og bærekraftige virksomheter -
PhD
Fulltid
130 timer
Engelsk, Spansk
sep. 2020
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre