PHDSTUDIES

PhD studier i Peru 2020/2021

Peru har tiltrukket turister fra hele verden, og flere og flere studenter velger Peru for etterutdanning. Det er noe for alle i Peru, inkludert gamle ruiner, snø-toppet fjellet, sanddyner, vulkaner, museer, vakre kystlinje, dynamiske byer, god mat, og en kultur med mylder av påvirkninger. En PhD i Peru kan vise seg å være en virkelig morsom og opplysende opplevelse.

PhD i Peru programmer er laget for studenter interessert i å forfølge karrierer i akademia, forskning eller industri. PhD i Peru programmer krever studentene har den nødvendige utdannelse, erfaring og forutsetninger som er spesifikke for hvert program, samt ferdigheter og kompetanse til å tenke kritisk og selvstendig. Studentene arbeider med en doktorgrad i Peru vil, under oppsyn av ekspert fakultet, drive forskning på et spesialisert emne innen feltet og fullføre og forsvare en avhandling.

Lær mer om en doktorgrad i Peru ved å søke gjennom programmene nedenfor og du kan finne neste trinn i din akademiske og profesjonelle karriere!

 

treff Filter

Doktorgrad i bioteknologi (DBT)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
PhD
<
Fulltid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
Spansk
Campus

Utdanne forskere som er i stand til å produsere innovativ kunnskap for å etablere avanserte teknologier som er relevante for bioteknologisektoren, med spesiell vekt på mat- og ...

Les mer

Doktorgrad i administrasjon

Universidad de San Martín de Porres
PhD
DBA
mars 2021
<
Fulltid
Spansk
Campus

Den konstante forandringen i modellene og paradigmene til kunnskapen om ledelsesvitenskap og de ulike grener av økonomien fører faglæreren, konsulenten og forskeren til reflek ...

Les mer