PHDSTUDIES

2 PhDs i Personalutvikling 2020

En PhD er den høyeste akademiske grad mulig, så det krever mye hardt arbeid og engasjement. Dette programmet tar vanligvis rundt fire til seks år å fullføre og kommer etter å tjene en mester i et relatert felt. Graden er endelig oppnådd med en vellykket avhandling.

Hva er en PhD i Human Resource Development? Utviklingssiden av HR inkluderer trening og utdanning av ansatte og gjennomføring av kontroller for å sikre overholdelse. Denne PhD kan fokusere på utvikling eller andre aspekter av HR, som konfliktløsning, veiledning, psykologi og kollektive forhandlinger. Forskning kan utføres om dagens HR-modeller og deres effektivitet, eller fokusere på hvordan ny teknologi påvirker HR. Forståelse av grunnleggende HR-funksjoner er en forutsetning for denne graden.

De kollektive forhandlingsverktøyene og mellommenneskelige ferdigheter oppnådd fra en doktorgrad i menneskelig ressursutvikling, er nyttige for å håndtere hverdagen.Som høyeste akademiske grad kan en doktorgrad også føre til fremskritt eller lønnsøkning.

Når du beregner kostnaden for en doktorgrad, husk at det ofte tar fire til seks år. Undervisning, avgifter, bøker og boliger er alle kostnader å vurdere og variere avhengig av land, by og skole.

HR er en felles avdeling i selskaper over hele verden, og de kan ha åpninger for en kandidat med doktorgrad i Human Resource Development. Nye selskaper kan ansette denne typen kandidat for å bidra til å bygge sin HR-politikk fra grunnen av, og etablerte selskaper kan trenge flere ledere og trenere. En PhD åpner også døren for forskning innen akademia.

Flere skoler tilbyr en PhD i Human Resource Development og andre relaterte felt. Noen ting du bør vurdere når du velger, er hvor nær skolen er, og om dine forskningsmål stemmer overens med personaltilbud.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

2 Resultater i Personalutvikling Filter

Ph.D. i utvikling av menneskelig kapital

The University of Southern Mississippi College of Arts and Sciences
PhD
18 aug. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

School of Interdisciplinary Studies and Professional Development tilbyr doktor i filosofi i utvikling av menneskelig kapital. Doktorgradsprogrammet Human Capital Development f ...

Les mer

PhD i menneskelig ressursutvikling

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Studiet utvikler studentenes intellektuelle og faglige ferdigheter. En kvalifiserende student skal vise bevis for uavhengig og originalt vitenskapelig arbeid i oppgaven. Oppga ...

Les mer