PHDSTUDIES

2 PhD studier i Personalledelse 2020

Som høyeste akademiske grad krever en doktorgrad mange års studier. En mastergrads er vanligvis nødvendig for å starte dette faglige sporet, selv om enkelte institusjoner kombinerer de to grader i et enkelt program.

Hva er PhD i Human Resource Management? Dette feltet handler om å administrere folk for å maksimere den samlede ansattes ytelse og tilfredshet. Forståelse av felles menneskelige ressurser, som bemanning, arbeidsforhold og fordeler, forventes. Doktorgradsprogrammer er utviklet for å videreutdanne studentene i detalj om ett eller flere aspekter av human resource management. Noen temaer er motivasjon, rekruttering og midlertidig bemanning.

Mye av human resource management er å vite hvordan å samhandle med mennesker og håndtere konflikt, både gode ferdigheter for hverdagen. Spesielt har en PhD den mulige fordelen av fremskritt og lønnsøkning.

Kostnaden for en doktorgrad i Human Resource Management avhenger av den valgte skolen.Siden en doktorgrad vanligvis tar fire til seks år for å tjene, bør dette innregnes i ditt totale budsjett. Undervisning, avgifter og bøker er en viktig del av å gjøre ditt faglige budsjett.

En PhD i Human Resource Management fører vanligvis til en forhøyet stilling i en HR-avdeling. HR-ledelsen faller vanligvis inn i to kategorier: spesialist og generalist. En spesialist kan jobbe i et fokusert område, som likestilling på arbeidsplassen, mens generalister håndterer store bilde HR-problemer. Fagforeninger og andre enheter som bruker kollektive forhandlinger kan også dra nytte av en utdannet med denne graden. Som PhD, åpner denne graden også døren for forskning og akademiske karrieremuligheter.

Med våre elektroniske verktøy er det enkelt å finne skolen som tilbyr den doktorgrad du ønsker. Human Resources Management kurs tilbys på en rekke skoler, og det kan være en nær deg.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

2 Resultater i Personalledelse Filter

PhD i Human Resource Management

University of Johannesburg
Sør-Afrika, Johannesburg
PhD
Januar 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Studiet utvikler intellektuelle og profesjonelle ferdigheter for studenten. Gjennom doktorgradsavhandlingen skulle en kvalifiserende student vise bevis for uavhengig og origin ...

Les mer

École de Gestion Telfer
Canada, Ottawa
PhD
September 2020
<
Heltid studier
Engelsk
Campus

Våre studenter jobbe med sin forskning i samarbeid med internasjonalt anerkjente professorer. <a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http://www. ...

Les mer