4 PhD Programmer i Pedagogikk 2024

PhD Programmer i Pedagogikk 2024Filter
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Bologna, Italia

    Fulltid

    24 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Læringsevnene på avstand fra fakultetet for kunst og humaniora er vanligvis svært profesjonelle. Gradsstudiene for fjernundervisning ved Selinus University i dette fakultetet gir tilgang til spesialiseringen der studenten kan velge temaene du er interessert i for å utforme et program som er fullt tilpasset sitt kall.

    • Rauland, Norge
    • Hønefoss, Norge
    • + 4 more

    Fulltid, Deltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    USN tilbyr en doktorgrad i Forskerutdanning i pedagogiske ressurser og læreprosesser i barnehage og skole. Programmet ble godkjent høsten 2012.

    • Villa María, Argentina

    På universitetsområdet

    Spansk

    Denne doktorgraden er basert på pedagogikkbegrepet, en enestående og spesifikk disiplin av den komplekse og brede kunnskapen som refererer til både den teoretiske utdanningsinstansen, organisering av konsepter, prinsipper og kriterier, samt prosedyrer og teknisk-operasjonelle midler til tjenesten. av læringsprosessen i den konkrete handlingen for å utdanne. Det er en videreutdanningsopplæringsprosess som vil kulminere i utarbeidelse og forsvar av en doktorgradsavhandling.

    • Rēzekne, Latvia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet er utformet for å møte behovene til utøvere som ønsker å undersøke noe aspekt av deres fagområde. Kandidater starter på høyt nivå, praksisbasert forskning i et av forskningsområdene. Det er en forskningsgrad hvis formål er å hjelpe fagfolk til å utvikle et forhold mellom forskning og deres faglige aktiviteter.