PHDSTUDIES

Doktorgradstudier i Pedagogikk i Hong Kong

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

De som kunne tenke seg å arbeide innen utdanning vil bli tilbudt kurs som er spesialutviklet for å trene fremtidige pedagoger. Heldigvis finnes det et bredt utvalg av kurs som er utformet med tanke på studenter som ønsker å komplettere sin pedagogiske kompetanse. Disse kursene tilbys ved ulike læresteder over hele verden.

Hong Kong, funnet på sørkysten av Kina, landet er en av de to spesielle administrative regioner i Kina. Hong Kong 's høyere utdanning er plassert i England struktur så vel som internasjonale systemer. Det administreres av landet 's Education Bureau.

PhD i Pedagogikk i Hong Kong

2 Resultater i Pedagogikk, Hongkong Filter

Hong Kong PhD Fellowship Scheme

The Hong Kong Polytechnic University Department of English
PhD
sep. 2021
<
Fulltid
<
3 år
01 des. 2020
Engelsk
Campus

Denne ordningen gir studenter fra hele verden muligheten til å studere for en doktorgrad i et av Hongkongs høyt rangerte universiteter.

Les mer

PhD i individualisert tverrfaglig program (forskningsområde)

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk

Doctor of Philosophy (Ph.D.) programmer i individuelt tverrfaglig program (forskningsområde) er designet for studenter som har godt artikulerte forskningsmål som ikke kan nås ...

Les mer