PHDSTUDIES

PhD studier i Organisasjonsledelse 2020

Oppnå doktor i filosofi krever omfattende forskning på et bestemt emne, men gjør det mulig for en student å bli en ekspert i sitt valgfokus. Tilgjengelig i en rekke felt, åpner denne graden dører i en persons karriere.

Hva er PhD i organisatorisk lederskap? Denne graden fokuserer på å styrke studenters kompetanse innen rådgivning, undervisning, forskning og ledelse i mange forskjellige fagområder og næringer. Studentene kan lære hvordan man bruker teorier om organisatorisk lederskap i hvilken som helst sektor eller organisasjon, og hvordan man samarbeider med ledere over hele verden for faglig, intellektuell og karriereutvikling. Gjennom hele denne grad kan studentene undersøke og presentere sine funn, forbedre kommunikasjonsferdigheter og utvikle organisatoriske ferdigheter som trengs for å være leder.

Gjennom hele denne doktorgrad i organisatorisk lederskap kan studentene oppnå verdifulle ferdigheter som tydelig kommunikasjon og sterke lederegenskaper. Begge disse kan føre til personlig og faglig utvikling. Studenter med denne graden kan også være utstyrt for å komme inn i arbeidsstyrken og komme raskt i karrieren.

En PhD i organisatorisk lederskap er en lang grad, vanligvis krever tre år verdt arbeid. Kostnaden avhenger av den valgte institusjonen. Det er også viktig å undersøke programmet som tilbys for å sikre at det er det rette programmet for en persons mål.

Personer som oppnår doktorgrad i organisatorisk lederskap har en tilsynelatende endeløs tilgang til karrieremuligheter tilgjengelig. Noen av disse inkluderer blant annet undervisning på universitetsnivå som professor, human resources manager, forretningsrådgiver innen en rekke områder, en ledelsesanalytiker, en personellforvalter, en kompensasjonsleder, et møte- eller konvensjonsplanlegger og en distribusjons- eller merchandising-leder , blant andre. Rikken av levedyktige karrieremuligheter gir enkeltpersoner vist ønsket grad.

Fremme din utdanning kan også fremme din karriere. Med institusjoner tilgjengelig over hele verden og også på nettet, er alternativene dine for full- eller deltidsstudie mange. For å finne den rette passformen, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

1 Resultater i Organisasjonsledelse Filter

Phd i organisatorisk lederskap

Pan Africa Christian University
PhD
jan. 2021
<
Fulltid
Engelsk
Campus
Nettstudier

Filosofens doktorand i organisatorisk lederskapsprogram søker å produsere informerte lærde for den lokale og globale konteksten av høy integritet, som har en kritisk og prakti ...

Les mer