PHDSTUDIES

PhDs i Organisasjonsforvaltning i Storbritannia

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Både kortsiktige og langsiktige mål er skapt og oppnådd med organisatorisk ledelse. Starter med en plan, hjelper organisasjonen med sin utførelse, og effektiv ledelse er avgjørende for prosessen. Til slutt blir ressursstyring nødvendig for å sikre suksess.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

PhD i Organisasjonsforvaltning i Storbritannia

1 Resultater i Organisasjonsforvaltning, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter

Doktorgrad i organisasjonsendring (Adoc)

Ashridge Executive Education
PhD
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Campus

Programmet tar en filosofisk tilnærming, snarere enn å tilby standard verktøykasse. Det utfordrer deg til å utforske dine implisitte og eksplisitte forutsetninger og konsekven ...

Les mer