Filter
PhD
Studietype: Alle Pacing: Alle

2 Doktorgradstudier i Organisasjonsforvaltning 2020

Etter å ha fullført en mastergrad, velger mange studenter å komme inn i arbeidsverdenen. Andre velger imidlertid å fortsette å studere for å lære alt de kan i sitt felt. Det er mulig å tjene en doktorgradsutdanning som hovedmål i de fleste fagområder.

Hva er PhD i organisasjonsledelse? Dette studiet er en underkategori av det større ledelsesfeltet som spesialiserer seg på noen av de mer organisatoriske aspektene ved å drive en bedrift. Disse inkluderer vanligvis logistikk, forsyningskjeder, prosjektledelse eller analyser. I tillegg til disse spesialiserte studiefokusene, lærer organisasjonsledelse også elevene om operasjonsledelse generelt.

Kompetansene utviklet under et PhD-program i organisasjonsledelse er blant de største fordelene. De fleste studenter mester organisatoriske evner, kommunikasjon, kritisk tenkning, forretningsdrift og ledelse. Alle disse ferdighetene kan gjøre det mulig å tjene høyere lønn og legge inn mer avanserte stillinger.

Kostnaden for å bli med på et PhD-program varierer ganske mye. Før du registrerer deg, bør du ha en sterk forståelse av hva det koster å gjøre det. Du bør undersøke hvordan din valgte skole, program og studieland påvirker undervisningen.

Stillingene som kan oppnås med en doktorgrad i organisatorisk ledelse fokuserer vanligvis på å utføre avanserte oppgaver hver dag, og sikre at operasjonelle prosesser utføres korrekt. Disse jobbene inkluderer ofte forsyningskjedeanalytiker, logistikkleder, human resource manager og kontoadministrator. Enhver stilling som forbedrer effektiviteten i selskapet og styring av kompliserte forretningsprosesser kan sannsynligvis bli inngått med denne PhD.

Hvis du er klar til å fortsette din utdanning innen virksomheten, er det første trinnet å finne et program. Du har unike behov, så du bør fokusere på å finne de beste gradene for deg. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

2 Resultater i Organisasjonsforvaltning

Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Ph.d.-studiet i Internasjonal ledelse og organisasjon er utviklet for å utvikle en persons kompetanse innen forskning og undervisning for å forberede kandidater til en pr ... [+]

Doktorgrad i internasjonal ledelse og organisasjon

Handelshøyskolen i Peter B. Gustavson i Internasjonal Ledelse og Organisasjon tilbyr fremragende studenter muligheten til å utvikle ferdigheter og evner for å kunne bidra til ledelsen i ledelsens tanker. Utfordrende og stimulerende, er programmet utviklet for å utvikle en persons kompetanse i forskning, samt i undervisning for å forberede kandidater til en produktiv akademisk karriere.

Vårt PhD-program i Internasjonal ledelse og organisasjon er nært knyttet til den etablerte visjonen og strategien til Gustavson School of Business, som legger vekt på en internasjonal, integrert, innovativ og sosialt ansvarlig / bærekraftig tilnærming til utdanning. Nyutdannede fra vårt PhD-program vil bli opplært i ledelse teori og metodikk for å skape innsikt som er publiserbare i verdens beste akademiske ledelsestidskrifter. Doktorgradsstudenter vil lære om de siste fremskrittene i den internasjonale forretningsteori og praksis gjennom kjernekurs og vil også kunne skreddersy sin utdanning gjennom valgfag.... [-]

Canada Victoria
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ashridge Executive Education

Programmet tar en filosofisk tilnærming, snarere enn å tilby standard verktøykasse. Det utfordrer deg til å utforske dine implisitte og eksplisitte forutsetninger og kons ... [+]

Har du forsøke å lage et unikt bidrag til vår forståelse av organisasjoner og lokalsamfunn, og av dynamikken i stabilitet og endring? Er du en erfaren og reflekterende praktiker interessert i å utvikle deg selv og din praksis, gjennom disiplin av 'Handling Inquiry'? Er du interessert i å gjøre din forskning i nært samarbeid med støtte av et fellesskap av likesinnede utøvere?

Hvis ja, så det Ashridge doktorgrad i organisasjonsendring vil være av interesse for deg. Gjennom en grundig prosess med forespørsel, vil denne kvalifiseringen utvikle din praksis til et dypere nivå. Som organisasjoner står overfor behovet for å svare på stadig mer varierte og utfordrende problemstillinger, må utøverne utvikle nye måter å jobbe med komplekse og usikre situasjoner i jakten på formål og resultater som betyr noe for dem.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
4 - 5 år
Campus
Les mer på norsk