close

Filtre

Se resultater

Doktorgradstudier i Organisasjonsforvaltning 2020

Etter å ha fullført en mastergrad, velger mange studenter å komme inn i arbeidsverdenen. Andre velger imidlertid å fortsette å studere for å lære alt de kan i sitt felt. Det er mulig å tjene en doktorgradsutdanning som hovedmål i de fleste fagområder. Hva er PhD i organisasjonsledelse? Dette studiet er en underkategori av det større ledelsesfeltet som spesialiserer seg på noen av de… Les mer

Etter å ha fullført en mastergrad, velger mange studenter å komme inn i arbeidsverdenen. Andre velger imidlertid å fortsette å studere for å lære alt de kan i sitt felt. Det er mulig å tjene en doktorgradsutdanning som hovedmål i de fleste fagområder.

Hva er PhD i organisasjonsledelse? Dette studiet er en underkategori av det større ledelsesfeltet som spesialiserer seg på noen av de mer organisatoriske aspektene ved å drive en bedrift. Disse inkluderer vanligvis logistikk, forsyningskjeder, prosjektledelse eller analyser. I tillegg til disse spesialiserte studiefokusene, lærer organisasjonsledelse også elevene om operasjonsledelse generelt.

Kompetansene utviklet under et PhD-program i organisasjonsledelse er blant de største fordelene. De fleste studenter mester organisatoriske evner, kommunikasjon, kritisk tenkning, forretningsdrift og ledelse. Alle disse ferdighetene kan gjøre det mulig å tjene høyere lønn og legge inn mer avanserte stillinger.

Kostnaden for å bli med på et PhD-program varierer ganske mye. Før du registrerer deg, bør du ha en sterk forståelse av hva det koster å gjøre det. Du bør undersøke hvordan din valgte skole, program og studieland påvirker undervisningen.

Stillingene som kan oppnås med en doktorgrad i organisatorisk ledelse fokuserer vanligvis på å utføre avanserte oppgaver hver dag, og sikre at operasjonelle prosesser utføres korrekt. Disse jobbene inkluderer ofte forsyningskjedeanalytiker, logistikkleder, human resource manager og kontoadministrator. Enhver stilling som forbedrer effektiviteten i selskapet og styring av kompliserte forretningsprosesser kan sannsynligvis bli inngått med denne PhD.

Hvis du er klar til å fortsette din utdanning innen virksomheten, er det første trinnet å finne et program. Du har unike behov, så du bør fokusere på å finne de beste gradene for deg. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Ashridge Executive Education
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmet tar en filosofisk tilnærming, snarere enn å tilby standard verktøykasse. Det utfordrer deg til å utforske dine implisitte og eksplisitte forutsetninger og konsekven ... +

Programmet tar en filosofisk tilnærming, snarere enn å tilby standard verktøykasse. Det utfordrer deg til å utforske dine implisitte og eksplisitte forutsetninger og konsekvensene av disse forutsetningene for din praksis. -
PhD
Deltid
4 - 5 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre