close

Filtre

Se resultater

PhDs i Operativ ledelse 2020

De fleste fagområder kulminerer i en PhD. Dette utdanningsnivået er høyest mulig og har det høyeste antall karriereveier som er åpne for kandidater. Det kreves å fullføre visse studieprogrammer før innskrivning i et PhD-program. Hva er en PhD i Operational Management? Operativ ledelse er et fagområde som fokuserer på alle aspekter som er nødvendige for å holde virksomheten i gang. De… Les mer

De fleste fagområder kulminerer i en PhD. Dette utdanningsnivået er høyest mulig og har det høyeste antall karriereveier som er åpne for kandidater. Det kreves å fullføre visse studieprogrammer før innskrivning i et PhD-program.

Hva er en PhD i Operational Management? Operativ ledelse er et fagområde som fokuserer på alle aspekter som er nødvendige for å holde virksomheten i gang. Dette inkluderer salg og markedsføring, styring av ansatte, vedlikehold av fast eiendom og mer. Studenter av denne type program tar vanligvis klasser som forbereder dem til å starte egne virksomheter som gründere eller jobbe som primære ledere i eksisterende virksomheter.

Det er mange ferdigheter som folk utvikler når man studerer operativ ledelse. Studentene har en tendens til å utvikle lederegenskaper, forståelse av virksomheten og faglige evalueringsevner. Disse ferdighetene kan være svært gunstige og hjelper ofte nyutdannede til å oppnå høyere lønn.

Kostnaden for å bli med på et PhD-program i operativ ledelse varierer ganske mye. Det er derfor å gjøre forskning på forhånd er så viktig. Mange faktorer påvirker avgifter og undervisning, inkludert skolen og programmet du velger, så vel som landet du studerer i.

Det primære karrierealternativet som er tilgjengelig for de som oppgraderer med doktorgrad i Operational Management, er driftsleder. En person i denne stillingen håndterer nesten alle aspekter av virksomheten, fra salg til ansatte. Andre typer ledelsesstillinger kan også være tilgjengelige, inkludert human resource manager eller marketing manager. Endelig kan kandidater bli konsulenter eller planleggingseksperter, gründere som starter egne virksomheter eller, etter en tid, administrerende direktører.

Hvis du er klar til å begynne å studere driftsledelse på PhD-nivå, finn et program som passer dine behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
The Hong Kong University of Science and Technology
Hong Kong, Hongkong

Ph.d.-programmet i Operations Management legger vekt på modellbasert metodikk og praksis-motivert forskning. Studentene er opplært til å bruke kvantitative verktøy og analytis ... +

Ph.d.-programmet i Operations Management legger vekt på modellbasert metodikk og praksis-motivert forskning. Studentene er opplært til å bruke kvantitative verktøy og analytiske rammer fra operasjonsforskning, økonomi og andre disipliner for å studere ledelsesproblemer i forretningsprosesser, som for eksempel forsyningskjeder, produksjons- og tjenestesystemer. -
PhD
Fulltid
Deltid
3 - 6 år
Engelsk
sep. 2020
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre