Filter
PhD
Studietype: Alle Pacing: Alle

2 PhDs i Operativ ledelse 2020

De fleste fagområder kulminerer i en PhD. Dette utdanningsnivået er høyest mulig og har det høyeste antall karriereveier som er åpne for kandidater. Det kreves å fullføre visse studieprogrammer før innskrivning i et PhD-program.

Hva er en PhD i Operational Management? Operativ ledelse er et fagområde som fokuserer på alle aspekter som er nødvendige for å holde virksomheten i gang. Dette inkluderer salg og markedsføring, styring av ansatte, vedlikehold av fast eiendom og mer. Studenter av denne type program tar vanligvis klasser som forbereder dem til å starte egne virksomheter som gründere eller jobbe som primære ledere i eksisterende virksomheter.

Det er mange ferdigheter som folk utvikler når man studerer operativ ledelse. Studentene har en tendens til å utvikle lederegenskaper, forståelse av virksomheten og faglige evalueringsevner. Disse ferdighetene kan være svært gunstige og hjelper ofte nyutdannede til å oppnå høyere lønn.

Kostnaden for å bli med på et PhD-program i operativ ledelse varierer ganske mye. Det er derfor å gjøre forskning på forhånd er så viktig. Mange faktorer påvirker avgifter og undervisning, inkludert skolen og programmet du velger, så vel som landet du studerer i.

Det primære karrierealternativet som er tilgjengelig for de som oppgraderer med doktorgrad i Operational Management, er driftsleder. En person i denne stillingen håndterer nesten alle aspekter av virksomheten, fra salg til ansatte. Andre typer ledelsesstillinger kan også være tilgjengelige, inkludert human resource manager eller marketing manager. Endelig kan kandidater bli konsulenter eller planleggingseksperter, gründere som starter egne virksomheter eller, etter en tid, administrerende direktører.

Hvis du er klar til å begynne å studere driftsledelse på PhD-nivå, finn et program som passer dine behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Operativ ledelse

The Hong Kong University of Science and Technology

Ph.d.-programmet i Operations Management legger vekt på modellbasert metodikk og praksis-motivert forskning. Studentene er opplært til å bruke kvantitative verktøy og ana ... [+]

Dette programmet inkluderer meg to strømmer: Operations Management og Statistics.

Doktorgradsprogrammet mitt i Operations Management legger vekt på modellbasert metodikk og praksis-motivert forskning. Studentene er opplært til å bruke kvantitative verktøy og analytiske rammer fra operasjonsforskning, økonomi og andre disipliner for å studere ledelsesproblemer i forretningsprosesser, som for eksempel forsyningskjeder, produksjons- og tjenestesystemer.

Fakultetets medlemmer i dette området har doktorgrader fra toppuniversiteter i verden. De er hyppige bidragsytere til topp akademiske tidsskrifter, som Operations Research, Management Science, og Manufacturing and Service Operations Management. Flere av dem har tjent eller for tiden serverer på redaksjonen i disse tidsskriftene.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
Koc University - Istanbul Turkey

Protable design og drift av moderne industrielle og service systemer krever integrering av menneske, materiell, utstyr og finansielle ressurser. I de senere år har denne ... [+]

phd i industri og driftsadministrasjon

Protable design og drift av moderne industrielle og service systemer krever integrering av menneske, materiell, utstyr og finansielle ressurser. I de senere år har denne integrasjonen har blitt tighterdue til inkludering av informasjonsteknologi, og resulterte i mer komplekse systemer. Industrial Engineering forskning fokuserer på kvantitativ analyse, syntese og forvaltning av slike komplekse systemer. De aliated fakultetet medlemmer kommer fra Industrial Engineering avdeling ved College of Engineering, Operations and Information Systems gruppe av College of Administrative Sciences og økonomi, og andre relaterte feltene. Våre forskningsområder er mangfoldig, inkludert logistikk, Supply Chain Management, serviceoperasjoner, Production Systems, stokastiske prosesser, Financial Engineering, matematisk programmering, data mining og bioinformatikk. Programmene bygger på de grunnleggende metoder for drift forskning og sine søknader i produksjon, distribusjon og tjenesteytende næringer. Nyutdannede av MS-programmet har blitt plassert i respektabel Ph.D. programmer i Nord-Amerika, Europa og Tyrkia samt ulike faglige stillinger i bransjen siden 2003. De første nyutdannede av Ph.D. Programmet ble produsert i 2009 og de arbeider med sin akademiske karriere enten gjennom en post-doc program eller ved å bli respektable universiteter i Tyrkia eller i utlandet. Mens vår MS program gir et sterkt grunnlag for akademiske studier i form av Industrial Engineering kunnskap, samt utvikle forskning ferdigheter, vår Ph.D. Programmet gir avansert opplæring med vekt på funn av ny vitenskapelig kunnskap gjennom omfattende forskning erfaring. Målet er å produsere konkurransedyktige forskningsresultater og utdanne fremtidige ledere av yrket. De potensielle muligheter for nyutdannede av programmene er mangfoldig og omfatter: For MS nyutdannede, fortsetter sitt... [-]

Tyrkia Istanbul
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk