PHDSTUDIES

PhD programmer i Offentlig forvaltning 2020

Å skaffe doktorgrad, eller doktorgradsarbeid, tar år med hardt arbeid på post-graduate level. For å bli vurdert for en doktorgradsstudium, må søkere ha en mastergrad og gjennomgå en streng søknadsprosess. Når de er akseptert, deltar de ofte i forskning, akademiske kurs og ferdigstillelse av en avhandling innen fagområdet.

Hva er en PhD i offentlig forvaltning? Denne høynevnte grad svarer vanligvis til en kompetanse på måter som ledelsen krysser med offentlig politikk. Studentene undersøker utviklingen og sysselsetting av ulike stiler og styringsmetoder i offentlig arena. Fellesarealer for konsentrasjon i offentlig forvaltning PhD-prosjekter er strafferettslig, menneskelige ressurser, informasjonsteknologi systemer, statistikk og psykologi (som de vedrører offentlig forvaltning).Noen av de generelle kursene som studentene kan ta seg av er kvalitative og kvantitative forskningsmetoder, bystyring, organisasjonsutvikling, ideell organisasjonsadministrasjon, politikk og administrasjon. Mange PhD-programmer i offentlig ledelse varer mellom fem og syv år og krever å presentere sin avhandling til et universitetsekspertpanel. Panelet bekrefter eller nekter kandidatens doktorgradsstatus.

En PhD i offentlig ledelse kan gi studentene gode kommunikative og administrative ferdigheter. Graden er forankret i grunnleggende menneskelig interaksjon og organisasjon, som kan gi en person en fordel i et hvilket som helst arbeidsområde.

For å finne ut kostnadene for et bestemt PhD-program i offentlig forvaltning, ta kontakt med interessentskolen din direkte. Hver programkostnad varierer fra skole til skole.

En PhD-grad kan åpne opp muligheter for mange å oppfylle karriere.Personer med doktorgrad i offentlig ledelse kan finne faglige stillinger som underviser human resources management, offentlig politikk, administrasjon eller ledelse på universitetet nivå. Forskningsstillinger på universiteter er også potensielt et alternativ. Noen kandidater kan finne arbeid i regjeringen, non-profit eller selskaper som offentlige planleggingsdirektører, kommunikasjonsdirektører, analytikere for offentlig administrasjon eller offentlige analytikere.

Hvis du er interessert i online læring muligheter for et PhD-program i offentlig forvaltning, kan noen universiteter ha muligheter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

1 Resultater i Offentlig forvaltning Filter

PhD i offentlig ledelse og styring

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Fulltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
30 okt. 2020
Engelsk
Campus

Hensikten med denne kvalifikasjonen er å gi studentene verktøy og ferdigheter til effektivt og uavhengig å bruke forskningsmetodikkferdigheter og alle relaterte aktiviteter de ...

Les mer