Filter
PhD
Sør-Afrika Studietype: Alle Pacing: Alle

PhD programmer i Offentlig forvaltning i Sør-Afrika

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

Forskere som studerer offentlig forvaltning lære om en rekke administrative eller ledelsesmessige oppgaver som er felles for nonprofit organisasjoner samt statlige organisasjoner. Slike studier hjelpe dem å forbedre effektiviteten, effektivisere den daglige driften og øke den samlede suksess. 

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

PhD program i Offentlig forvaltning i Sør-Afrika

Les mer Minimér

1 Resultater i Offentlig forvaltning, Sør-Afrika

Andre valg innen dette fagområdet:
University of Johannesburg

Doktorgradsstudiet består av en avhandling skrevet under veiledning som gir et originalt bidrag til feltet Public Management and Governance om et tema valgt i samråd med ... [+]

Doktorgradsstudiet består av en avhandling skrevet under veiledning som gir et originalt bidrag til feltet Public Management and Governance om et tema valgt i samråd med sjefen for Institutt for offentlig styring. Det kreves doktorgradsforsvar (av forslaget eller avhandlingen) i samsvar med forskriftene for Det humanistiske fakultet. Det kreves en artikkel som er klar for publisering om oppgavens innhold eller beslektede felt.

Opptakskrav

En masterkompetanse i offentlig ledelse og styring på NQF-nivå 8. Et sluttkarakter på 65% i gjennomsnitt for det forutgående mastergradsprogrammet i offentlig ledelse / offentlig administrasjon / offentlig styring (eller tilsvarende RPL-samsvar), samt minimum 65 % for den 50% eller mer avhandlingen som kreves for det masterstudiet. En søknad om dette programmet må være ledsaget av et forskningsforslag på omtrent 10 sider i et foreskrevet format, som er tilgjengelig på forespørsel fra instituttet sammen med retningslinjer for hvordan man utarbeider forslaget.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk