PHDSTUDIES.NO

Beste PhD programmer in Benin City i Nigeria 2019

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

For å få plass på de nigerianske universiteter (både offentlige og private universiteter er i hver stat i føderasjonen inkludert FCT), har en potensiell student å sitte for og lykkes bestå UME (universiteter artium) som administreres av Jamb (Joint Entre og studiekompetanse Board). Også enkelte universiteter regelmessig skjermen potensielle kandidater til å sørge for at de er på linje for universitetsnivå arbeid i Nigeria.

Benin er hjem til mange utdanningsinstitusjonene blant som de mest populære navnene er The University of Benin, Ambrose Alli University, Igbinedion University og The Benson Idahosa University. Disse universitetene er kjent for sin avansement i informasjonsteknologi.

PhD studier in Benin City i Nigeria

treff Filter

Phd innen bank og finans

Igbinedion University, Okada
Campus Heltid studier Mars 2020 Nigeria Benin City

Igbinedion universitet Okada var den første private universitetet i Nigeria med registreringsbevis No. 001 presentert for grunnlegger / innehaver og hederlig kansler, Sir (Dr) Chief Gabriel 0. Igbinedion, den Esama av Benin rike, av den føderale regjeringen i Nigeria på 10 mai 1999. The University, begynte imidlertid sin faglige virksomhet på 5111 oktober 1999 med 112 studenter.

PhD i regnskap

Igbinedion University, Okada
Campus Heltid studier Mars 2020 Nigeria Benin City

Formålet med PhD (regnskapsloven) grad programmet er å produsere kompetente akademiske og profesjonelle regnskapsførere og finansielle eksperter. Programmet skal gjøre studentene med de grunnleggende teoretiske og praktiske verktøy og teknikker som kreves for utmerket ytelse i sin fremtidige yrkesutøvelse.