PHDSTUDIES.NO

PhDs i Nederland 2020

Nederland tilbyr en rekke internasjonale studieprogrammer i et sosialt progressiv, godtar, og intellektuelt og kulturelt stimulerende miljø. Den nederlandske utdanningssystemet har et godt rykte for å tilby høy kvalitet utdanningsprogram, noe som gjør det til et attraktivt sted for en doktorgrad.

Det internasjonale miljøet i Nederland er en fordel for dem som forfølger en PhD Nederland grad som vår verden blir mer sammenvevd. En PhD Nederland grad lar kandidatene til å drive selvstendig forskning innen studien, under tilsyn av kvalifisert fakultet ved universitetet. Ved ferdigstillelse av forskning for en PhD Nederland, må kandidatene forsvare sin avhandling eller oppgave foran et panel av eksperter. Etter en vellykket gjennomføring, er PhD Nederland grad tildelt.

Nederland er en topp destinasjon for utdanning.Hvis du er interessert i et PhD Nederland, ta en titt på de mange alternativene som tilbys i denne lille, men spennende land! 

treff Filter

PhD - doktorgrad i ledelse

United International Business Schools
Campus Deltid 2 - 4 år November 2019 Sveits Zürich Belgia Antwerpen Spania Barcelona Brussel Madrid Japan Tokyo Nederland Amsterdam Italia Milan Genève + 13 fler

Vår akademiske kalender er basert på et kvartssystem (1 kvartal = 10 uker). På grunn av programmets fleksible struktur og modulutforming er det flere startdatoer i begynnelsen av hvert kvartal og hver periode i oktober, november, januar, februar, april, mai, juli og august.

Filosofisk doktor i Business og Management Studies

International Business School the Hague
Kombinert nett & campus Deltid 4 år Åpen påmelding Nederland Haag

Den Internasjonale Business School, Haag ( IBSH ), tilbyr en Ph.D. Program i Business og Management Studies, i samarbeid med Sapienza University of Rome, Italia. Ph.D. Programmet er deltid, og derfor godt egnet for fagfolk som ønsker å få doktorgrad i kombinasjon med karrieren.

PhD i byutvikling og styring

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier 4 år September 2020 Nederland Rotterdam + 1 fler

Som en kombinasjon av bystyring og styring gir dette ph.d.-programmet en unik akademisk opplevelse som er svært relevant for dagens verden.

Doktorgradsstudier (PhD)

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 3 - 4 år Desember 2019 Nederland Apeldoorn

Wittenborg tilbyr 3-4 år Ph.D. forsker grader sammen med sin britiske partner, University of Brighton.