Filter
PhD
Nederland The Hague Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler PhD programmer in The Hague i Nederland 2019

En PhD, også kjent som en Doctor of Philosophy grad, er en doktorgrad tildelt av et universitet til akademiker som har møtt alle nødvendige kvalifikasjoner og kan nå betraktes som en lege i hans eller hennes fagfelt.

Folk, språk og kultur i Nederland er referert til som "Dutch ". En moderne europeisk land i dag, bevart Nederland sin svært internasjonal karakter og er kjent for sin liberale mentalitet. Nederland har mange universiteter. Landet har nylig konvertert sine egne titler til bachelor / master system.Det er to typer universiteter: Akademiske (fokusere mer på teoretisk kunnskap, aka "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokusere mer på praktisk kunnskap, aka "Hogeschool ")

Haag har et kjent universitet, Haag University. Denne byen er en av de beste stedene for å studere, og det er fylt med gode muligheter for studenter. The Hague er også kjent for sitt mangfold og kultur. Derfor er det et perfekt sted å studere og starte en god karriere.

PhD programmer in The Hague i Nederland

Les mer Minimér

treff

International Business School the Hague

Den Internasjonale Business School, Haag ( IBSH ), tilbyr en Ph.D. Program i Business og Management Studies, i samarbeid med Sapienza University of Rome, Italia. Ph.D. Pr ... [+]

Den Internasjonale Business School, Haag ( IBSH ) , tilbyr en Ph.D. Program i Business og Management Studies, i samarbeid med Sapienza University of Rome, Italia. Ph.D. Programmet er deltid, og derfor godt egnet for fagfolk som ønsker å få doktorgrad i kombinasjon med karrieren.

Programmet består av en kombinasjon av intensive seminarer og forskningsoppgaver og en avhandling / forskningsprosjekt. Internasjonalt anerkjente professorer skal levere et 3-4 dagers seminar om aktuelle emner innen nærings- og ledelsesvitenskap og kandidatene skal skrive et forskningsarkiv på hvert av seminarene. Bortsett fra disse aktuelle seminarene, er det en rekke faglige ferdighetsseminarer om forskningsmetodikk, faglig presentasjon og faglig undervisning. Etter at kandidatene har avsluttet seminarserien, vil de begynne å skrive avhandlingsforslaget og utføre deres Ph.D. forskning, i samarbeid med en av professorene i IBSH , Sapienza, eller en av professorene i IBSH internasjonale nettverk. Til slutt vil vellykkede kandidater få doktorgrad fra Sapienza University of Rome... [-]

Nederland The Hague
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
4 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk