PHDSTUDIES.NO

Topp PhDs in Rotterdam i Nederland 2019

PhD er en doktorgrad, spesielt kalt en "Doctor of Philosophy " grad. Dette er misvisende fordi PhD innehaverne ikke nødvendigvis filosofer (med mindre de har tjent sin grad i filosofi!). Når det er sagt, PhD mottakerne er i stand til å engasjere seg i tanke eksperimenter, fornuft om problemer, og løse problemer i sofistikerte måter.

Nederland er en bestanddel land i Kongeriket Nederland, som består av tolv provinser i Nordvest-Europa og tre øyer i Karibien. Engelsktalende elever vil ikke ha noen problemer med å finne egnede kurs. For internasjonale studenter som søker til universiteter i Nederland, flere stipender er tilgjengelige.

En nederlandsk by med rolig atmosfære og gode universiteter. Rotterdam er et sted å bo og studere. For alle de studentene som søker kvalitet på opplæringen til rimelige kostnader, er dette et sted å være. Noen av de populære universitetene er Erasmus University Rotterdam og Erasmus University Rotterdam.

PhD programmer in Rotterdam i Nederland

treff Filter

PhD i byutvikling og styring

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier 4 år September 2019 Nederland Rotterdam + 1 fler

Som en kombinasjon av urbane ledelse og styring, dette Ph.D. Programmet gir en unik akademisk opplevelse som er svært relevant for dagens verden.