PHDSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer PhD studier i Naturvitenskap i Europa 2019/2020

Tjene en Ph.D. krever utvidet studie og intens mental anstrengelse. En doktorgrad er en akademisk studie der du konsentrere deg for fire til seks år etter å få din mastergrad, og som fører, hvis det lykkes, til en doktorgrad, den høyeste akademiske grad.

Research in Natural Studies er viktig å forstå hvordan jorden fungerer og hvordan de ulike systemene kommuniserer med hverandre. De som studerer naturvitenskap på doktorgradsnivå vil være i en posisjon til å lede disse studiene. En PhD i naturfag er graden kreves for forskning og undervisning på dette området av vitenskap.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

PhD program i Naturvitenskap i Europa

116 Resultater i Naturvitenskap, Europa Filter

Ph.D. Internasjonal Max Planck Research School for Neural Circuits

Max Planck Institute for Brain Research
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Tyskland Frankfurt

Den internasjonale Max Planck Research School (IMPRS) for Neural Circuits ble etablert i 2011 og tilbyr rundt ti fullt betalte stillinger hvert år for talentfulle studenter med en relevant mastergrad eller bachelor som høyeste grad for å utføre forskning som resulterer i en PhD. Programmet er undervist på engelsk.

Phd kjemi didaktikk

University of Hradec Králové, Faculty of Science
Campus Heltid studier September 2019 Tsjekkia Hradec Kralove

Doktorgradsstudie på kjemi fagdidaktikk er kulminasjonen av tre-lags universitetsutdanning. Er en målrettet forankring i forskningsaktiviteter med fokus på undervisning og læring kjemi, som er basert på dypere kunnskap om kjemi didaktikk og av det aktuelle området i kjemi, pedagogikk, psykologi, informatikk og andre disipliner, for å lære metoder for vitenskapelig arbeid i de nevnte feltene, og vil bidra vesentlig til en omfattende forbedring av arbeidet med kjemi lærere på ulike nivåer i utdanningssystemet, eksperter på pensum etablering og sin vurdering i samsvar med gjeldende vitenskapelig kunnskap og forskning.

Kvantitativ biovitenskap PhD-programmet

Graduate School of Biosciences Munich
Campus Heltid studier 3 år Mars 2020 Tyskland Munich

QBM søker å trene en kohorte av unge forskere som, mens de er fast forankret i deres hjemdisiplin, er velbevandste i flere tilnærminger og tankestiler. Målet er at studentene skal bli komfortabel i å kommunisere på tvers av tradisjonelle grenser, spesielt på tvers av skillet mellom eksperiment og kvantitativ teori - å bli i praksis vitenskapelig bi- eller flerspråklig. For dette formål tilbyr skolen en integrert tverrfaglig Ph.D. Program som består av tre hovedkomponenter:

PhD i fysikk av kondensert materie og kvantteknologi

National University of Science and Technology MISIS
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Russland Moscow

Programmet er utviklet for forskere som ønsker å forfølge sin utdanning innen teoretisk og anvendt fysikk, samt andre tverrfaglige natur- og ingeniørfag. Du vil gjennomføre din forskning om fysiske fenomener, deres prinsipper og prosesser.

Phd økosystembiologi og bærekraftighet

Queen's University Belfast
Campus Heltid studier Deltid 3 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast + 1 fler

Det primære fokuset på forskningsklyngen for økologi, evolusjon, adferd og miljøøkonomi er grunnleggende og anvendte aspekter ved økologi, miljøøkonomi, bevaring, akvakultur, dyreadferd, molekylær taksonomi og molekylær genetikk, særlig med tilknytning til disse aspektene. Klyngen har et høyt forskningsaktivitet som involverer akademisk stab, postdoktorforskere og forskerstudenter. Klyngen har et høyt forskningsaktivitet som involverer akademisk stab, postdoktorforskere og forskerstudenter.

Ph.D. i fysikk, jord og materialvitenskap

University of Camerino the international School of Advanced Studies
Campus Heltid studier 3 år November 2019 Italia Camerino

Område: Fysikk, Jord- og Materialvitenskap

PhD i fysikk (fysikk)

Kaunas University of Technology
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Litauen Kaunas

KTU og Syddansk Universitet (Danmark) felles doktorgradsprogram innen fysikk gir kompetanse og kunnskap innen områdene kondensert materiale, samspill av stråling og materie, optisk spektroskopi; Programmet tilbyr et bredt spekter av emner og generell eksperimentell og teoretisk forskning innen meso, mikro og nanostrukturer, fotoniske strukturer, inkludert dannelse, analyse og anvendelse i plasmonikk, biosensorer og alternativ energi.

PhD i bioinformatikk og genetikk

Kadir Has University
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Tyrkia Istanbul

Biologi, bioteknologi og biovitenskap har utviklet seg raskt siden 2000. For å håndtere dataene produseres datateknologi på grunn av den store mengden data.

PhD i matematikk

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Campus Heltid studier Deltid 3 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast + 1 fler

Det matematiske forskningsenteret driver forskning i verdensklasse på følgende områder: Analyse, Operatøralgebras, Algebraisk Topologi, Topologisk Data Analyse, Overlevelse Analyse, Bayesian Networks, Data Analytics, Operativ Forskning. Den opprettholder livlige internasjonale lenker med et stort antall forskere over hele verden og arrangerer jevnlig internasjonale konferanser og forskere.

PhD i kjemisk og biologisk ingeniørfag

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Heltid studier 4 år September 2020 Tyrkia Istanbul

Kjemisk

PhD i Computational Mathematics

University of Pavia
Campus Heltid studier 3 år September 2019 Italia Pavia

Ph.D. i "Computational Mathematics and Decision Sciences" har som formål å tilby studentene gode ferdigheter i Computational Mathematics, Computational Physics, Scientific Computing, Statistikk, Decision Sciences, Optimalisering, Machine Learning, samt en tverrfaglig oppfatning av Applied Mathematics, Physics og beslutningsprosesser under usikkerhet. Programmet gir en solid teoretisk og beregningsgrunnlag for høyt nivåforskning på universiteter, internasjonale forskningsinstitusjoner og industri.

PhD Geografi

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus Heltid studier Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham + 1 fler

Et ledende senter for forskerutdanning og forskning, Geografiskolen har internasjonalt anerkjente styrker på tvers av fagområdet.

PhD i matematikk

Universidade de Évora
Campus Heltid studier 4 år Oktober 2019 Portugal Evora

Advanced trening i teoretisk og anvendt matematikk med en vekt på algebra og logikk (logikk, ikke-standard analyse, algebra teori av tall, kryptering), analyse (differensialligninger, matematisk analyse av variasjoner og optimal kontroll, optimalisering, dynamiske systemer, numeriske applikasjoner) og statistikk (statistikk, operasjonell forskning, sannsynlighets).

PhD i makromolekylær kjemi

Brno University of Technology
Campus Heltid studier 4 år September 2019 Tsjekkia Brno

Postdoktor i Ph.D. studieprogram Makromolekylær kjemi er i stand til å formulere selvstendig det vitenskapelige problemet, å designe hypotesen for løsningen og å utføre eksperimentelt og teoretisk arbeid for sin bekreftelse.

Phd engineering oppmåling og rom geodesi

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham

Teknisk oppmåling og rom geodesi er anvendelsen av vitenskap og teknologi for måling og representasjon av jorden. Forskning involvert kan dekke en rekke disipliner, inkludert geospatial engineering og overvåking; Fotogrammetri og fjernkontroll Teknologien og bruken av satellittnavigasjonssystemer, for eksempel GPS og Galileo; Integrert posisjonering teknologi; Miljø og atmosfærisk overvåking; Fysisk og rom geodesi.