PHDSTUDIES.NO

Topp Deltid Doktorgradstudier i Musikk 2019/2020 i Europa

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.

For studenter som ønsker å videreutvikle sine faglige eller tekniske sysler i musikk, er det musikkstudier som vektlegger både det teoretiske og performative aspekter av feltet. Musikk er et tverrfaglig felt, med fokus på områder som spenner fra historie og teori til komposisjon til ytelse.

Europa er, etter konvensjonen, en av verdens 's syv kontinenter. Bestående av vestligste punktet i Eurasia, Europa er vanligvis delt fra Asia ved vannskillet deler av Ural og Kaukasus-fjellene, den Ural-elven, Det kaspiske og Svartehavet, og vassdrag som forbinder Svartehavet og Egeerhavet Seas.

PhD Deltid i Musikk i Europa

2 Resultater i Musikk, Europa Filter

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i musikk

SOAS University of London
Campus Heltid studier Deltid 4 år September 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Ansatte og studenter ved Institutt for musikk driver forskning på et bredt spekter av fag, hovedsakelig men ikke utelukkende fokusert på musikken i Asia og Afrika. Uansett hvilken regional opprinnelse det er, studeres musikk som et kulturelt fenomen, og også fra analytiske og historiske perspektiver. Instrumentale og vokale, hellige og sekulære, kunst og populære, tradisjonelle og moderne musikalske former er alle av like stor interesse. Forskningsmetoder som brukes inkluderer feltarbeid, intervju, arkivforskning, innspilling og filming, fremføring, transkripsjon og analyse og komposisjon.

PhD i musikk

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
Campus Heltid studier Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Chatham + 1 fler

Vårt forskningsprogram gir deg muligheten til å blande med komponister, lyddesignere, teknologer, etnomusikologer og teoretikere.